Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
oops2k

Multistrada i dual od Scottoilera

Polecane posty

Hej.

Chcialem zapytac czy ma ktos z Was dual injector'a od Scottoilera? Jesli tak to czy moglby podac mi wymiary (chodzi o calkowita dlugosc injector'a)

Chcialbym zakupic ale nie wiem czy bedzie to mialo sens (czytaj bedzie pasowac) bez drastycznego przerabiania mocowania. Mam pomysl jak go wpasowac ale potrzebuje informacji o wymiarach.

Dzieki z gory i pozdrawiam.

porozmawiaj tutaj http://www.mccoi.de/

ceny identyczne a jest pompka i elektroniczne ustawienia podawania kropli

posiadałem przy triumphie -  będę miał identyczne przy gt 1000 - jak wyślę helmutą zdjęcia i wymiary

pozdrawiam

klaus

Hej.

Chcialem zapytac czy ma ktos z Was dual injector'a od Scottoilera? Jesli tak to czy moglby podac mi wymiary (chodzi o calkowita dlugosc injector'a)

Chcialbym zakupic ale nie wiem czy bedzie to mialo sens (czytaj bedzie pasowac) bez drastycznego przerabiania mocowania. Mam pomysl jak go wpasowac ale potrzebuje informacji o wymiarach.

Dzieki z gory i pozdrawiam.

Kupiłem duala i niestety nie pasuje,dlatego zamonowali mi pojedyńczą rurkę. Rozstaw jest niestety za szeroki.

Też miałem duala, i też obecnie mam pojedynczą rurkę do smarowania. Dual niestety nie chce współpracować. 

ja mam w MTS 1200 duala - własnej "produkcji" - faktem jest, że to ok. 2-3 h pracy , ale efekt jest super , a nakład finansowy malutki - rurka + blaszka  miedziana , trochę twardego lutu i lutownica  :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.