Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Madi

średnica wewnętrzna kierownicy

Polecane posty

w Monsterku 696. Chce wymienić końcówki kierownicy. Ale oryginały nie są chyba wykręcane i nie bardzo wiem czy po wyjęciu dady się zamontowaś spowrotem. A potrzebuję wymiar średnicy wewnętrznej, żeby womet-tech zrobiło mi slidery kierwonicy. boczne i na oś są wykonane świetnie i dlatego chcę całość mieć z tej firmy. czy ktoś może wie jaka jest ta średnica?

Wytargaj zatyczkę, jest na wcisk. I tak nie nada się specjalnie do ponownego użycia po wyjęciu. No chyba, że chcesz poczekać, bo jutro odbieram komplet sliderów na kierownicę do 696 z R&G. Poza tym mam w serwisie na stanie nową oryginalną kierownicę do 696tki. Mogę sprawdzić średnicę, tylko mi się przypomnij telefonicznie koło południa 501781971.

Jakiś czas temu wymieniałem przy swoim 900 raczej żadne pod model ale podobały mi się ;] na miejscu po krótkich oględzinach i małej mordowni ze starymi stwierdziłem że nie te mocowania i niw 5 ni w 9 więc zapodałem od starych metalowe zamiast gumy i dopasowałem w imadle frez pońcówki który miał wejśc w kiere kiedy okazała się zbyt wąska hehe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.