jakitaki 1 Napisano Listopad 5, 2013 Widzę że na skróty jechałeś :mrgreen: Ciesz się nią ile wlezie :) Pogratulować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) Widzę że na skróty jechałeś :mrgreen: Ciesz się nią ile wlezie :) Pogratulować zmień szybko e na a bo cię główna sikawkowa ścignie polewką z piany ;) Edytowano Listopad 5, 2013 przez delta81 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Listopad 5, 2013 Za tak wielki błąd to nie prądownica a działko już w rękach :evil: Uwaga 3...2...1... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 5, 2013 Łosz kurde baba :shock: ajm soł sorry :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 5, 2013 Hehe, ale za to jaka :wave: :thumbup: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Listopad 6, 2013 Oj Janek Janek , szalony no :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Listopad 6, 2013 jaka ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Listopad 9, 2013 No to czas pokazać swojego:-)Pewnie wielu osobom jest znany a teraz jest MÓJ:-) :smile: :smile: IMG_20130718_1737281385865970.jpg No to teraz wreszcie wersja z monoramą i monotyłkiem...jakoś mi się bardziej podoba :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Listopad 10, 2013 Zazdroszczę, pikna sztunia, mam nadzieję, że i mi się uda dorwać taką cudeńko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Listopad 10, 2013 Pierwsze 999 które mi się podobają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 10, 2013 Ja na początek wywaliłbym te manetki i wystawił na allegro, a kupił porządne progripy, takie za 65 dol..., a klamka hamulca, jak jest chińska to też do wywalenia, bo chińczykom łamanym potrafi się zdarzyć łamnąć w najbardziej nieoczekiwanym momencie ( koledze się zdarzyło- w Triumphie Bonneville) hamownia ma być 100 % bo dużo od niej zależy... A tak moto jest OK.. Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Listopad 10, 2013 Ja na początek wywaliłbym te manetki i wystawił na allegro, a kupił porządne progripy, takie za 65 dol..., a klamka hamulca, jak jest chińska to też do wywalenia, bo chińczykom łamanym potrafi się zdarzyć łamnąć w najbardziej nieoczekiwanym momencie ( koledze się zdarzyło- w Triumphie Bonneville) hamownia ma być 100 % bo dużo od niej zależy... A tak moto jest OK.. Pozdr. J-999 Akurat tam wszystko jest Rizomy :razz: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 11, 2013 No tego to ja nie wiedział, no bo skąd?? hehe Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Listopad 11, 2013 potwierdzam.Wszystko co złote to Rizoma i nie smierdzi ryżem :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 18, 2013 W sobotę wpadło trochę promyków do garażu to i fotę sobie strzeliłem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 18, 2013 Mmm...nice :cool: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Listopad 18, 2013 (edytowany) Aj lajk :) piekna dusia, wszystko ze smaczkiem, nie za duzo nie za malo, tak trzymac! Edytowano Listopad 18, 2013 przez Alcapone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mały 0 Napisano Grudzień 23, 2013 To teraz moja :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Grudzień 24, 2013 Pokaż z prawej ten jednoramienny kunszt techniki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Grudzień 24, 2013 I od <font color='red'>[desmo]</font> strony też :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomcik80 0 Napisano Styczeń 7, 2014 Witam Z pomocą forumowiczów (thx) zamieszczam kilka tzn. 3 fotki mojego cudeńka Jak Bozia da postaram się wrzucić coś więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martinez3433 0 Napisano Styczeń 9, 2014 848 - ładna sztuka szczególnie dobrą robotę robią te wydechy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mały 0 Napisano Styczeń 10, 2014 Pokaż z prawej ten jednoramienny kunszt techniki :) Proszę bardzo a od strony [desmo] brak foto :-| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 10, 2014 Mały - :thumbup: :thumbup: Camel 996 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Styczeń 10, 2014 (edytowany) Proszę bardzo a od strony [desmo] brak foto :-| Jedno z niewielu zdjęć które zapisałem na kompie. Piękny klasyk, a termosy są jak soczysta wisienka na śmietanowym torcie :) Nie mogłem się oprzeć, żeby nie dodać trochę dramaturgii, mam nadzieję że się nie gniewasz Edytowano Styczeń 10, 2014 przez Raxon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach