Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pochwal się swoim Sportclassikiem

Polecane posty

KGr    1
Rodzina w komplecie :D

To jest wrecz rozpusta....

Super, gratuluję ;) Którego zostawiasz dla siebie ?

pewnie tego czerwonego :)

Biposto na "Termiskach" brzmi cudownie, jednak Monoposto to prawie nówka sztuka i ten właśnie egzemplarz zagrzeje miejsce w garażu na dłużej ;)

I tak bym zostawił Bioposto :) Czasami trza się z wiekiem nie liczyć :P

Jest miodzio. Mono jakoś tak nie umie mi zagrać w SC :P

KGr    1
Eee właśnie jak classic to tylko mono :D dobra decyzja. W biposto nie ma suchara..

No to wlasnie jest dylemat :) Biposto moim zdaniem jest ladniejsze (prowadzenie wydechow, ksztalt kanapy), ale ma mokre sprzeglo. Nie jestem pewny, ale czy przed 2009 biposto nei mial tez tamburyna?

A jaki będzie los biposto?? Bo jak tylko chodzi o brak miejsca to wiesz... z chęcią go potrzymam dla Ciebie ;)

A tak serio, jak bedziesz się z którymś rozstawał to daj cynk...

to jednak jest zwariowane... od dawna wiem, że wstawię kiedyś do garażu SC... a wczoraj po przymiarce do Diavela wiem ,że chcę mieć 3x ducati ;)

tylko koszty niemałe....ale warto:) jako użytkownik powiadam - nic tak nie kręci jak suchotnik w stukatti:)

Wcześniej na zdjęciach widziałem podobne podnośniki (czerwone), czy to są te same i czy je polecacie do Classica?

http://allegro.pl/podnosnik-motocyklowy ... 08463.html

Czy może poszukać czegoś lepszego?

To były moje na zdjęciach, tył jest trochę za wąski i trzeba rozginać, dodatkowo jest na haki, musisz mieć crash pad tylnej osi żeby było za co podłożyć, możesz kupić też wersję z "łapakami" za wahacz, co w biposto lepiej się sprawdza. Generalnie obleci tymi podnośnikami, ale szału nie ma:)

Gość   
Gość

ja sie jeszcze niechwale bo moj jest brzydki.Moze mini man cos wzuci na ruszt po ostrym retuszu. 8-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.