Piotr 81 0 Napisano Marzec 10, 2014 No to skoro można już powoli pogoda sie robi czas odkurzyć ... no i w trakcie zmieniania kierownicy od GT czyli całkowity powrót do orginała. Jeszcze tylko błotnilki przedni i tylny jak czas pozwoli i bedzie można podziwiać a tymczasem pare fotek ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Marzec 11, 2014 Uwielbiam te motory. No Piotrze , teraz to gdy kiedykolwiek wejdziesz do garażu na 100 % banan i zmarszczki pod oczami a w duszy desmo gra.Piękny kurna . Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Marzec 11, 2014 Uwielbiam te motory. No Piotrze , teraz to gdy kiedykolwiek wejdziesz do garażu na 100 % banan i zmarszczki pod oczami a w duszy desmo gra. Piękny kurna . Pozdrawiam. Piszę się i mówi motocykle. Motor to w samochodzie pod maską :grin: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 11, 2014 Piszę się i mówi motocykle. Motor to w samochodzie pod maską :grin: Osmiele sie nie zgodzic w 100% :) http://sjp.pl/motor - punkt 2 No to skoro można już powoli pogoda sie robi czas odkurzyć ... no i w trakcie zmieniania kierownicy od GT czyli całkowity powrót do orginała. Jeszcze tylko błotnilki przedni i tylny jak czas pozwoli i bedzie można podziwiać a tymczasem pare fotek ... Czekam na rezultat koncowy, bo uwielbiam te motory ( :) ) a taka hybryda troszke w oczy mnie kole :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Marzec 11, 2014 Osmiele sie nie zgodzic w 100% :) http://sjp.pl/motor - punkt 2 Czekam na rezultat koncowy, bo uwielbiam te motory ( :) ) a taka hybryda troszke w oczy mnie kole :P Ale zgodzisz się chyba że pkt. 3 jest najbardziej zgodny z prawdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Marzec 11, 2014 Właśnie dlatego nie rozumie co właściciel poprzedni miał na uwadze przerabiając sc na gt ... na szczęście pozostawił orginalne części więc bez wiekszych problemów można przerabiać .... Faktem jest to ... banan jest i można by patrzeć i podziwiać ... Mam nadzieje, że uda mi sie na żywo spotać choć z jednym właścicielem sc w Polsce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Marzec 11, 2014 Właściwie ciężko nazwać odwracalną podmianę paru części przeróbką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 11, 2014 Właśnie dlatego nie rozumie co właściciel poprzedni miał na uwadze przerabiając sc na gt ... na szczęście pozostawił orginalne części więc bez wiekszych problemów można przerabiać .... Faktem jest to ... banan jest i można by patrzeć i podziwiać ... Mam nadzieje, że uda mi sie na żywo spotać choć z jednym właścicielem sc w Polsce :) Przyjedziesz ma desmomeeting i poznasz kilku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Marzec 11, 2014 Przyjedziesz ma desmomeeting i poznasz kilku ;) Tylko wy spotykacie sie na południu Polski ... a ja z zachodniopomorskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Marzec 11, 2014 Ale zgodzisz się chyba że pkt. 3 jest najbardziej zgodny z prawdą. A widzicie , zawsze jest jakieś wyjście awaryjne. Chodziło mi ooooooczywiście o pkt. 3 :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 11, 2014 Tylko wy spotykacie sie na południu Polski ... a ja z zachodniopomorskiego Uwnierz, ze warto. Jak bedzie desmomeeting w zachodniopomorskim, to ja na nim bede :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Marzec 11, 2014 Uwnierz, ze warto. Jak bedzie desmomeeting w zachodniopomorskim, to ja na nim bede :) Jakoś chyba jeszcze nie było :) Ale mimo, że daleko to chetnie sie wybiore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 11, 2014 Tylko wy spotykacie sie na południu Polski ... a ja z zachodniopomorskiego jestem z Rzeszowa i byłem już na desmomeetingach w Trójmieście, Jarocinie, nad Zegrzem... Albo się chce, albo nie... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siwy Napisano Marzec 12, 2014 Tylko wy spotykacie sie na południu Polski ... a ja z zachodniopomorskiego Gratyulacje motocykla z charakterem. Najwieksza przyjemnoscia jest teraz nawinac pare km. Lepszego pretekstu jak Desmomeeting raczej nie ma. Przyjezdzam na kazdy, nie zawsze bezposrednia droga a jestem z Frankonii :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 12, 2014 Gratyulacje motocykla z charakterem. Najwieksza przyjemnoscia jest teraz nawinac pare km. Lepszego pretekstu jak Desmomeeting raczej nie ma. Przyjezdzam na kazdy, nie zawsze bezposrednia droga a jestem z Frankonii :D Potwierdzam, Siwy ma najdalej i zawsze przyjeżdża :) Do zobaczenia wkrótce. .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Marzec 12, 2014 no to bedzie trzeba w końcu pojawić sie na zlocie. A tym czasem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 26, 2014 Postępują prace przy Monoposto, zrobiona jest kanapa i został polakierowany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Marzec 26, 2014 (edytowany) Pięknie to wyglada!!! Kanapa wyszła rewelacyjnie :) Edytowano Marzec 26, 2014 przez xyntR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 26, 2014 fiu fiu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 26, 2014 Pablo - gratulacje :thumbup: :clap: Jak zwykle u Ciebie - High End wykon. Adoptujesz mnie ? ;) :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 26, 2014 Pablo - gratulacje :thumbup: :clap: Jak zwykle u Ciebie - High End wykon. Adoptujesz mnie ? ;) :mrgreen: Biały, przecież my już jesteśmy jak rodzina ;) Dzięki za uznanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Marzec 26, 2014 normalnie Klasyczni Onaniści:) co za klub:) pupa w sporcie piękna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 26, 2014 normalnie Klasyczni Onaniści:) co za klub:) pupa w sporcie piękna :) Dzięki ;) wkrótce w Rybniku stanie obok siebie kilka pięknych "pup" ;) Forza "onaniści" ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 27, 2014 Dzięki ;) wkrótce w Rybniku stanie obok siebie kilka pięknych "pup" ;) Forza "onaniści" ! Daj znać jak trzeba będzie go umyć , znam takie jedne .. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 27, 2014 Daj znać jak trzeba będzie go umyć , znam takie jedne .. ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach