franek 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Dwuczęściowy, kolory biały, czarny, czerwony w dowolnej kolejności i ilości. Rozmiar 46-48, wzrost 172cm, klaty brak, brzucha piwnego też. Szyty rękami 12-to letniej Chinki, pracującej po 20h/dobę za 2 dolary- odpada. Superhipermadafaka za 4 tysie też odpada. Może być używany, ale nie testowany na asfalcie, żwirze, innych powierzchniach. Promocje mile widziane, kasztanienie wątku mniej, chociaż znając życie- nieuniknione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RuBBeN 0 Napisano Styczeń 14, 2010 U mnie w robocie mam rozmiar 50 ale z niebieskim około 2000zł firma SPIDI lub w takich kolorach jak byś chciał nowy model cena 3778 ale tobie za 3000 by poszedł rozmiary mam od 48 do 54 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Dzięki Rubben, ale szukam czegoś tańszego. Chyba, że mnie coś powali na kolana, ale wtedy musi być z napisem Ducati ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RuBBeN 0 Napisano Styczeń 14, 2010 oki spoko napisałeś to odpowiedziałem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 14, 2010 No, a ten czerwony co masz na avatarze nie pasuje? Fakt opina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Za bardzo rozepchany z przodu. I suwak się nie dopina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Może daj spokuj z siłownią i sterydami, a suwak pudzian ci dopnie. No tak, ale czy wtedy nie wyjdą ci oczy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Oczy mi wyjdą, jak Cię będę szukał w lusterkach :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Oj Ty Gapciu! Jak w lusterkach? Przecież ja przed Tobą jestem! Lena ma tez się śmieję mówi " ale wujek Franek Gapcia-Rapcia" przecież to ty Tatusiu jeżdzisz na czołowe.......co za bachor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Styczeń 18, 2010 http://www.allegro.pl/item891515261_kom ... ur_46.html Czy ktoś z okolicy może looknąć na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada_848 0 Napisano Luty 23, 2010 ADA_848 SPRZEDA ZOBACZ W DZIALE SPRZEDAM ALBO CALL ME 601 77 17 17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach