KingRider 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Podczas składania się w głębsze zakręty stopka szlifuje po asfalcie. Jest to bardzo uciążliwe, ponieważ zaczyna powstawać blokada psychiczna przy pokonywaniu takich winkli. Kilka dni temu odkręciłam śrubkę blokująca całkowite złożenie się stopki. Zobaczymy może pomoże. Trzcina widzę, że masz inną stopkę jak ja, piszesz, że oryginał. Jak u Ciebie w takich sytuacjach? Pozdr. Kinga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 17, 2010 Krzeszesz iskry w winklach?...Wariatka :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzcina 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Przyznam się, że przy takim złożeniu motocykla żeby szorować stopką o asfalt jeszcze nie jeździłem :oops: Mój model jest trochę młodszy od twojego i być może po prostu zmienili tą stopkę, właśnie dlatego, że stara szurała o asfalt... Z moją jest taki problem, że jak jest gorąco to zapada się w asfalt dosłownie w kilka sekund.... Dodatkowo przy obracaniu motocykla na stopce mam wrażenie, że się zaraz złamie :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Styczeń 17, 2010 Krzeszesz iskry w winklach?...Wariatka :mrgreen: Czasami ni dyrydy się opanować...y to wina Theodora :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 18, 2010 Ale ja wogóle nie wiem łocochozzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzcina 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Dzięki za propozycję zamiany, ale chce pośmigać po torze w tym roku więc jak już rozdziewiczę moją duce pierwszym kneedownem, dam znać czy stopka rysuje podłoże :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Styczeń 18, 2010 oki oki. Można nawet zaplanować wspólny wypad na tor w większej grupie, ale to inny temat bliżej sezonowy. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 22, 2010 Ale przed wyjazdem na tor to albo demontaż tej bocznej podstawki, albo jakaś o innym krztałcie, bo o high side aż się prosi po podparciu w zakręcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Styczeń 22, 2010 Ja kiedys miałem taki problem z kierownica jak Kinga ze stopka wiec skróciłem hehe i juz nie trze po asfalcie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach