Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
KingRider

Stopka w SS

Polecane posty

Podczas składania się w głębsze zakręty stopka szlifuje po asfalcie. Jest to bardzo uciążliwe, ponieważ zaczyna powstawać blokada psychiczna przy pokonywaniu takich winkli. Kilka dni temu odkręciłam śrubkę blokująca całkowite złożenie się stopki. Zobaczymy może pomoże. Trzcina widzę, że masz inną stopkę jak ja, piszesz, że oryginał. Jak u Ciebie w takich sytuacjach?

Pozdr.

Kinga

Przyznam się, że przy takim złożeniu motocykla żeby szorować stopką o asfalt jeszcze nie jeździłem :oops: Mój model jest trochę młodszy od twojego i być może po prostu zmienili tą stopkę, właśnie dlatego, że stara szurała o asfalt... Z moją jest taki problem, że jak jest gorąco to zapada się w asfalt dosłownie w kilka sekund.... Dodatkowo przy obracaniu motocykla na stopce mam wrażenie, że się zaraz złamie :?

Krzeszesz iskry w winklach?...Wariatka :mrgreen:

Czasami ni dyrydy się opanować...y to wina Theodora :D

Dzięki za propozycję zamiany, ale chce pośmigać po torze w tym roku więc jak już rozdziewiczę moją duce pierwszym kneedownem, dam znać czy stopka rysuje podłoże :D

oki oki. Można nawet zaplanować wspólny wypad na tor w większej grupie, ale to inny temat bliżej sezonowy.

pozdr.

Ale przed wyjazdem na tor to albo demontaż tej bocznej podstawki, albo jakaś o innym krztałcie, bo o high side aż się prosi po podparciu w zakręcie...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.