Frencci 5 Napisano Styczeń 24, 2010 Jak w temacie. Motocykl musi byc na 1.000.000% bezwypadkowy. 1198- najlepiej z jakas 'literka'. Oczywiscie to ogloszenie w imieniu kolegi :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 24, 2010 Jaki pułap finansowy? Bo to dosyć istotne, może coś bym miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 24, 2010 Pulap nizszy niz ceny Allegro. Cos, co zacheci do wydania takiej kupy kasy. Pisz jak co na [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 24, 2010 Że niby jak? To gościa nie stać na taki sprzęt... :lol: Mam ładne dwie 1098R do tego wypasione w kosmos akcesoriami Performance z przebiegiem po 2-3 tkm, ale to jest pułap min 130 000 zeta. O kasie za Desmo to już nie wspomnę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 24, 2010 Ale 1098 nie wchodzi w gre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 24, 2010 a R to nie 11-e? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 24, 2010 Musieli.... tak samo mozna rozmawiac o 996 i 998.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 24, 2010 Ale 1098 nie wchodzi w gre Presidente - 1098 z literką "R", czyli pojemność 1199cc, obie mają założone pełne zestawy kominów 70mm (ja to nazywam zestaw na 200KM), racingowe komputery itd, autentycznie boję się wyjeżdżać na jazdę testową tymi potworami. 1198 przy każdym z tych egzemplaży to słabowaty kazio :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 24, 2010 Musieli- z klientem sie nie dyskutuje- chce miec na owiewce 1198 lub Desmosedici i szlus. Mial juz 1098 i nie chce gadac o tym- stad konkretny temat watku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 24, 2010 Co ciekawe, mam klienta, który na co dzień jeździ Desmo (!) a kupił w zeszłym roku 1098R z przeznaczeniem na tor i z tego co mówi to Desmo jest - ok, mocniejsze - ale dużo łagodniej oddające moc i przez to bardziej nadające się do użytku na drodze niż R-ka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Słyszałem taka opinie też, że Desmo jest łatwiejsze......jak to swiadczy o Melandrim???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 24, 2010 Musieli- z klientem sie nie dyskutuje- chce miec na owiewce 1198 lub Desmosedici i szlus. Mial juz 1098 i nie chce gadac o tym- stad konkretny temat watku. No wiadomo, że jak się klient upiera to nie ma rady. Tylko niech sobie też zda sprawę że funkielka i to 1000% bezglebowego to tanio nie dostanie... Bo niby czemu ktoś będzie sprzedawał coś co jest funkielek i jest warte daną kasę? Pamiętaj też, że w 1198S poza Ohlinsami jest też kontrola trakcji, więc tanio nie będzie... Ale życzę powodzenia, okazje się zdażają! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 24, 2010 Ludzie sa rozni- slyszalem tez o takim gosciu w Wawie, ktory kupil 1098R i nie wyjechal poza miasto bo 'sa zle drogi'. Nadmiar kasy czasami jest interesujacy dla obserwatorow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzcina 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Co ciekawe, mam klienta, który na co dzień jeździ Desmo (!) a kupił w zeszłym roku 1098R z przeznaczeniem na tor i z tego co mówi to Desmo jest - ok, mocniejsze - ale dużo łagodniej oddające moc i przez to bardziej nadające się do użytku na drodze niż R-ka. :shock: Mam nadzieje, że wkrótce doczekam się takich profitów na moim koncie co bym mógł pozwolić sobie na jazdę motocyklem za ponad 200 tys zł... Chociaż większego sensu w tym nie widzę :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Może ten test pomoże w podjęciu decyzji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 25, 2010 Wiesz, trudno mi zrozumiec ludzi, ktorzy zastanawiaja sie czy nie wydac ponad 40tys Euro na motocykl bo za tyle ma Desmosedici z 300km przebiegu...ale ucze sie i staram sie nie denerwowac :D Podeslij orientacyjne ceny na te 1098R + jakis opis mailem. Pzdr,J Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Frencci, jest desmosedici w usa za 54 tys. dolarów nowka salonowa, jakis argentyńczyk wplacil okolo rok temu sporą zaliczke i do tej pory nikt go nie widzial, z tad taka cena wiecej bede wiedzial za jakies 2 dni pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Styczeń 26, 2010 Ja to też widziałem Desmoseidici, w USA za 45 tys dolców i to w samym NY, tylko zdjęcia w strasznie nieciekawej okolicy były robione- kolega mówił, że to najgorsza ulica Bronxu... Trzeba obserwować ebay.com czasami coś fajnego się trafi... Pozdr. Janek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 26, 2010 Frencci, jest desmosedici w usa za 54 tys. dolarów nowka salonowa, jakis argentyńczyk wplacil okolo rok temu sporą zaliczke i do tej pory nikt go nie widzial, z tad taka cena wiecej bede wiedzial za jakies 2 dni pozdro Kolezka jest b. zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Frencci, jest desmosedici w usa za 54 tys. dolarów nowka salonowa, jakis argentyńczyk wplacil okolo rok temu sporą zaliczke i do tej pory nikt go nie widzial, z tad taka cena wiecej bede wiedzial za jakies 2 dni pozdro Kolezka jest b. zainteresowany ok, jestesmy w trakcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach