czerwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 Hej, poszukuję tarczy hamulcowej lewej do 1098 (330mm) nakładki na siedzenie i jakiś tam gadgetów:-))) Jeśli wiecie kto coś z tego co poszukuję posiada, to dajcie cynka. narrra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 2, 2010 Mam sporo cześci napisz co konkretnie? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwiec 0 Napisano Luty 4, 2010 tarcza hamulcowa przednia lewa (1098) lusterko prawe - mam lekko przerysowane czaszke - moja ma urwane dwa zaczepy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 4, 2010 Jak by co to mam do 1098: prawa kierownica lewe lusterko (nowe) błotnik przedni czerwony przykrywka tylnego siedzenia czerwona siedzenie kierowcy prawy set kierowcy i pasażera klamki amor skrętu fabryczny wraz z mocowaniem wypełnienia na wloty powietrza i troszkę innych drobiazgów "śrubkopodobnych" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwiec 0 Napisano Luty 4, 2010 ile za nakladke na siedzenie? numer katalogowy nazwa produktu cena jednostkowa ilość dodaj do koszyka 96996208B RED MONO TAIL GUA.COVER 848 451.81 PLN dodaj do koszyka zdziwilem sie na maxa jak zobaczylem ta cene!! ostatnio kupilem za 500 uzywke do mojej gixery i to nie w kolorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 4, 2010 Za 3 stówy mogę popchnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Luty 4, 2010 a ten amor to regulowany ohlinsa??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 5, 2010 Seryjny w zwykłej wersji jest Sachsa nieregulowany. Trafiają się na ebay-u, ale tanie nie są... Pozdr. J-999. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach