77royal 0 Napisano Luty 3, 2010 Cos tania ta dziesiona do tego S-ka. cena 33 tzn. pewnie zejdzie do 30 tyś http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1707534 Średnio wierze w takie okazje. Ale warto sprawdzić. Sprzedający nic nie pisze o bezwypadkowości a cena raczej sugeruje chistorie podzwonową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 3, 2010 Jak się nie mylę był w Golubiu na zlocie, ale krótko jakoś...a że tanio sprzedaje, za te manetki tobym kazał jeszcze z 1000 złotych opuścić za karę... Pozdr. J-999. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 3, 2010 Wlasnie- byla taka czarna/czerwona w Golubiu ale nie pamietam czy z takim wlasnie malowaniem na tylku. Czy to czasem nie byl jakis znajomy z Piernikowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 3, 2010 Tablica rejestracyjna wskazywała chyba na okolice Elbląga...Wtedy w Golubiu nie miał tej nakładki pomalowanej...ktoś tam zna historię, ale ja tam na plotkach się nie znam, wolę fakty.Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 3, 2010 Nie pamietam, nie chce mi sie przegladac fotki ;-[ Sa w galerii jesli ktos jest ciekaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 3, 2010 Nie wiem czy jest na zdjęciach, przyjechał po południu, a późnym wieczorem się zmył, tablica podobna była do tego czerwonego 1098 S- też chyba NKE, ale ten motocykl chyba będzie miał kupca,dokładnie jeszcze nie wiem, ale chętni są...Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Luty 3, 2010 Na to wychodzi, że to ta sama co w Golubiu, mojego kolegi Roberta. W sumie jestem zaskoczona, że sprzedaje, kupił go dla siebie nówke sztuke, nie na handel. Narzekał tylko, że nie ma kiedy jeździć. Z tego co wiem, miał wymieniony reger napięcia, a tak to laleczka, chociaż kilka m-cy się nie widzieliśmy, wiec różnie bywa. W tym tygodniu będę u niego w serwisie, więc podpytam...ale nie wierze, że sprzedaje :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 4, 2010 No Kiniu wypytaj, co tam, jak tam? i dlaczego tak tanio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 4, 2010 Później się dziwimy...... :?: Co to za cena? Ja swojego po craschu/kasacji pchnąłem do Niemiec za prawie taką samą cene??? Oj Polsko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 4, 2010 Polska to nie kraj na handel motocyklami / akcesoriami Ducati. Jest garstka ludzi, których stać na Ducati, i oni zaopatrują się w nowe sprzęty u dealerów, korzystając z leasingów / kredytów na firmę. I jest - na szczęście - przeważająca grupa zapaleńców, których tak naprawdę nie stać na nowe, drogie motocykle Ducati oraz płacenie kosmicznych pieniędzy za OEMowe części zamienne, akcesoria itd. A - do tematu - jak to jest Roberta z Torunia, to śmiało można brać. Jak pracowałem w PROBIKEu, to jego pierwsza 1098S zakończyła żywot pod kołami jakiejś ciężarówki. Ta zapewne jest dopieszczona, bo facet jest miłośnikiem. Napweno skończył mu się leasing i chce zrobić przesiadkę na coś nowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Luty 4, 2010 taaaaaa z przedmówcą się nie zgodzę, stan konta nieważny ducatimiłość najważniejsza. hmmmmm a że czarne to chyba wolniejsze? tylko czerwone akcenty :) PS zobaczcie styczniowym świecie motocykli na końcu w sporcie długi art o torze w Brnie i wątek o 916 :) daje radę PS osobiście czarnula podoba się i to bardzo , zrobić na mroczną 10-tkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 4, 2010 taaaaaa z przedmówcą się nie zgodzę, stan konta nieważny ducatimiłość najważniejsza. Hehehe, ciekawe ilu z nas poza Tobą kupiło fabrycznie nową furę??? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Luty 4, 2010 Dzwoniłem do właściciela... Z informacji jakie od niego otrzymałem to motocykl jest po szlifie na lewa strone. lepione plastiki, spawane tu i tam itp. Czyli sprawa wyjaśniona. Cudów nie ma. Tak a propos człowiek nie wie o istnieniu DOC i nie był na zadnym desmo zlocie więc pewno chodzi wam o kogoś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 4, 2010 Wszystko się zgadza- właściciel nie ten, ale motocykl ten ze zlotu... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Luty 18, 2010 Motocykl nie ze zlotu, rozmawiałam z Robertem, nie zamierza sprzedawać, czarna bestia czeka w garażu na sezon ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach