rafi-r 0 Napisano Luty 7, 2010 Jeśli sprzedam w tym tygodniu Monstera będę miał do sprzedania Tankbag Givi T432 •pojemność 23 litry •wymiary 340x450x190 mm •bez magnesów - do wykorzystania tylko w Ducati Monster 620-800-1000 •mapnik •osłona przeciwdeszczowa •wykonany z poliestru i imitacji skóry W ogóle nie używany. Cena na ścigaczu to 300zł u mnie lekki upust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberto 0 Napisano Luty 7, 2010 Rafi, a jakże się to zakłada do mojego (plastikowego) baku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Luty 8, 2010 To jest tankbag do plastikowego baku i to zakrzywiony tak jak bak monstera. Mocowanie jest na paski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Luty 8, 2010 Się podłączę. Jest takie cuś do 999, coby karty kredytowe i bandaże Franza zmieścić? Najlepiej mocowane na zadupek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Luty 8, 2010 A pewnie że jest Rear bag 14-22 litres code 967290AAA Expandable rear soft bag. Capacity ranges from 14 to 22 liters. Comes with mounting straps for installation on passenger seat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 8, 2010 Dzięki Rafi!!! Franek bierze!!! Ale fajnie, pojadę bez bagazu, ulala. Właśnie, Rafi Gr I WDW2010? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 8, 2010 Dobierajcie 'superbikowe' tankbagi do swojego wzrostu! Przy ok 170cm nie polecam wyzszych niz jakies 20cm. Trudno sie jedzie opierajac sie o wyzszy i do tego mozna wytrzec kombi w miejscu styku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Luty 8, 2010 Franz troche offTopic ale mój Monster prawdopodobnie jutro zmieni właściciela. Nie wiem czy będę miał czym jechać na WDW :? Chcę coś kupić ale jak wiesz nie jest to łatwe w naszym pieknym kraju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Luty 8, 2010 A pewnie że jestRear bag 14-22 litres code 967290AAA Dzięki Raf. Wygooglałem, że ok.180 USD, ale gdzie to zamawiać? Prezes, to na tył jest, więc im wyższy tym lepszy do opierania :mrgreen: Znalazłem jeszcze coś takiego: http://www.livefast.pl/axio-tail-bag-gl ... d-692.aspx :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Luty 8, 2010 Zamówić możesz np. u Musielaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberto 0 Napisano Luty 9, 2010 To jest tankbag do plastikowego baku i to zakrzywiony tak jak bak monstera.Mocowanie jest na paski. Czyli paski idą pod bakiem tak? Czy to oznacza, że przy każdej wizycie na stacji bak idzie do góry, demontaż torby i dopiero potem tankowanie? Czy jest jakieś sprytniejsze rozwiązanie? A, no i jaki ten upust? Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Luty 9, 2010 Nie miałem okazji osobistego przetestowania ale na pewno nie podnosisz zbiornika tylko odpinasz paski i odsuwasz/podnosisz tankbaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberto 0 Napisano Luty 14, 2010 Rafi; Czytam, że Monster sprzedany. Jeśli tankbag jest aktualny podaj cenę za jaką jesteś skłonny go puścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Luty 14, 2010 Dałem za niego 300 taka cena jest też na Ścigaczu nie był używany jest zapakowany itd więc jakieś min 250 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberto 0 Napisano Luty 14, 2010 OK Biorę za 250. Wyślij mi na maila dane do przelewu (adres jest w wykazie członków-desmomaniax nr 61). Pozdros Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 14, 2010 Roberto- przeciez nie ma pelnych adresow- jedynie miejscowosci! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Luty 14, 2010 OKBiorę za 250. Wyślij mi na maila dane do przelewu (adres jest w wykazie członków-desmomaniax nr 61). Pozdros Wyślij mi adres na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberto 0 Napisano Luty 15, 2010 Roberto- przeciez nie ma pelnych adresow- jedynie miejscowosci! Prezesso- miałem na myśli adres mailowy (mój jest w wykazie) OKBiorę za 250. Wyślij mi na maila dane do przelewu (adres jest w wykazie członków-desmomaniax nr 61). Pozdros Wyślij mi adres na priv. Rafi- wysłałem dzisiaj, daj znać czy doszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach