delta81 0 Napisano Luty 10, 2010 Jak w temacie potrzebuję 2 białe klosze migaczy do klekotka 748. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 10, 2010 A nie chcesz poprawić troszkę wyglądu w kwestii kierunków? Mam na stanie 2 komplety takich kierunków (w sumie 4szt) - metalowe obudowy, czarny mat, dwa kolory szkiełka do wyboru w komplecie, w środku pomarańczowa żarówka halogenowa. Komplet (2 szt) kierunkowskazów za 130zł Do tego krótki tył pod rejestrację za 450zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 11, 2010 Nie bardzo podchodzą mi te mikro kierunki, oryginały są w porządku i napewno bardziej widoczne. Ale dzięki Darku. Z przodu mam białe to i na tył chcę takie wrzucić, potem może lampę led-ową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 11, 2010 Nie bardzo podchodzą mi te mikro kierunki, oryginały są w porządku To jest oczywiste - z gustem się nie dyskutuje. i napewno bardziej widoczne. No ale tutaj się grubo mylisz :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 11, 2010 i napewno bardziej widoczne. No ale tutaj się grubo mylisz :mrgreen: Może być, z miszczem nie dyskutuję :D ;) To co nie ma nikt na zbyciu? kurde będę musiał z jebajem się bawić :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 11, 2010 No chyba jeszcze w www.tuckerrocky.com są... sprawdź, podaj numer katalogowy, Rysiek zamówi...Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 11, 2010 Może być, z miszczem nie dyskutuję :D ;) To co nie ma nikt na zbyciu? kurde będę musiał z jebajem się bawić :x Ty mi tu nie miszczuj :twisted: Taki zestawik (dwa białe szkła + dwie żarówki pomarańczowe) 150zł - mogę dorzucić do następnego zamówienia, które jakoś niebawem będę wysyłał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Luty 11, 2010 Już znalazłem, ale same szkła są, bez żaróweczek, lepiej zamów u Darka...Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 14, 2010 Dzięki Janku, też udało mi się znaleźć, co nie było łatwe, trochę zakręcony ten katalog. Darku na kiedy mógłbyś je mieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach