zulus 1 Napisano Luty 10, 2010 Witam.Poszukuję kombinezonu dla drobnej mojej połówki.Kombinezon najlepiej w kolorach czerwono-biało-czarny i z napisami Ducati . Wymiary: wzrost 165cm ,pas 72. Może być nowy lub używany ,a jeżeli byłyby jeszcze buty do kompletu-pełnia szczęścia.Gdyby ktoś miał na zbyciu męski, to też proszę pisać. [email protected] Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Luty 10, 2010 Szukaj na jebaju: http://motoryzacja-czesci.shop.ebay.pl/ ... acat=14784 http://motors.shop.ebay.com/Apparel-Mer ... p=10&_sc=1 Też próbuję coś znaleźć, łatwo nie jest :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 10, 2010 Ile chcesz przeznaczyc na kombinezon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Luty 11, 2010 nie mam ograniczeń finansowych :) . Oczywiście szukam "promocji" ale zdaję sobie sprawę ile takie rzeczy kosztują.Proszę prześlij swoją ofertę na maila - na pewno się dogadamy. Bardzo zależy mi na kombi i butach dla żony ,zastanawialiśmy się nad kombi yo lady dainese , ale gdybym dostał kombi Ducati byłoby super. (jeżdzi w Arlen Ness-ie) .Ja mam też Arlen Ness-a ale z chęcią zmieniłbym go na ologowania Ducati.Pozdrawiam Sebastian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 11, 2010 Nie handluje niczym ale mam namiar. Sle na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Luty 11, 2010 Nie handluje niczym ale mam namiar. Sle na PW Jak zulus nie skorzysta to kopsnij mi też popatrzę co i jak bo muszę pomyśleć też o plecaczku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Luty 11, 2010 Nie handluje niczym ale mam namiar. Mówisz o lekarzu? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 12, 2010 Nie lekarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Luty 13, 2010 Coś nowego? To ja też poproszę. Oczywiście autor tematu ma pierwszeństwo ale wątpię, że jesteśmy z tej samej foremki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada_848 0 Napisano Luty 23, 2010 A JA SPRZEDAM ZOBACZ NA DZIĄŁ SPRZEDAM ALBO ZADZWOŃ 601 77 17 17 ADA_ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach