Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
zulus

Kupię kombinezon Ducati

Polecane posty

Witam.Poszukuję kombinezonu dla drobnej mojej połówki.Kombinezon najlepiej w kolorach czerwono-biało-czarny i z napisami Ducati . Wymiary: wzrost 165cm ,pas 72. Może być nowy lub używany ,a jeżeli byłyby jeszcze buty do kompletu-pełnia szczęścia.Gdyby ktoś miał na zbyciu męski, to też proszę pisać.

[email protected] Pozdrawiam.

nie mam ograniczeń finansowych :) . Oczywiście szukam "promocji" ale zdaję sobie sprawę ile takie rzeczy kosztują.Proszę prześlij swoją ofertę na maila - na pewno się dogadamy. Bardzo zależy mi na kombi i butach dla żony ,zastanawialiśmy się nad kombi yo lady dainese , ale gdybym dostał kombi Ducati byłoby super. (jeżdzi w Arlen Ness-ie) .Ja mam też Arlen Ness-a ale z chęcią zmieniłbym go na ologowania Ducati.Pozdrawiam Sebastian

Nie handluje niczym ale mam namiar. Sle na PW

Jak zulus nie skorzysta to kopsnij mi też popatrzę co i jak bo muszę pomyśleć też o plecaczku ;)

Coś nowego? To ja też poproszę.

Oczywiście autor tematu ma pierwszeństwo ale wątpię, że jesteśmy z tej samej foremki ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.