RuBBeN 0 Napisano Luty 26, 2010 Uwaga, uwaga - mega okazja. Jeżeli ktoś szuka czegoś z ubioru to zapraszam na zakupy na SPIDI do nas. Ceny mega okazyjne na chodliwe produkty nasz zakup + 10% ceny, na starsze kolekcje (2008/2009), cena zakupu. Jak macie kupić modekę lub inne to jest mega okazja. Buty też są XPD. Warunek: musicie mnie znać :D, żarcik ale zapraszam, mam zezwolenie odgórne, o które prosiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Luty 26, 2010 Jakiegoś linka daj, coby poolokać na spokojnie :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RuBBeN 0 Napisano Luty 26, 2010 http://www.spidi.com/eu/eu_it Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Luty 27, 2010 Po przetłumaczeniu strony na PL, w kategorii płeć są dwie do wyboru: -kobieta -człowiek hmmm... :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gładka-600ss 0 Napisano Luty 28, 2010 :) Kinia widocznie nie dla kazdego kobieta to też człowiek ;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 2, 2010 Witam, jaka będzie cena za kombi : JT4 TOURING COD. Y113 ( kolor czarny, rozmiar 52 lub 54 ) ? pozdro, P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 2, 2010 kinga mi przetłumaczyło CAMEL, KINGA :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 2, 2010 CAMEL, KINGA :!: Że nasza sklepowa to wielbłąd? Wiele błędów znaczy.. Ale my- dobre człowieki, wybaczamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 4, 2010 RuBBen, zadałem pytanie odnośnie Spidi, czy możesz odpowiedzieć ? P. Re: SPIDI w cenie Modeki Witam, jaka będzie cena za kombi : JT4 TOURING COD. Y113 ( kolor czarny, rozmiar 52 lub 54 ) ? pozdro, P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach