Franz 0 Napisano Luty 26, 2010 Gdzie na necie i jak mogę zobaczyć wyścigi, błagam Was. Może nawet nie ja tylko kobiety, którym tu opowiadam co to jest Ducati.......jeszcze kilka dni i myslę,że im trójca zmieni sie w czwórce! Słuchajcie to jest ważne ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Luty 26, 2010 np tu: http://video.eurosport.pl/eurosport-pla ... tion.shtml ale za 9,99zł miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 26, 2010 Franz- przeca to nasz patron medialny-strategiczny rzadzi tym w PL ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 26, 2010 Dzięki mocne cos mi nie chce karty przyjąc jak nie urok to jakaś staruszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Luty 26, 2010 .. kobiety, którym tu opowiadam co to jest Ducati....... Pokaż im moje zdjęcie. Ich świat zmieni się w jeden, niekończący się klekot.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 27, 2010 .. kobiety, którym tu opowiadam co to jest Ducati....... Pokaż im moje zdjęcie. Ich świat zmieni się w jeden, niekończący się klekot.... Pokazałem! Ucieszyły się , że opiekujemy się starszymi ludzmi od nich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 27, 2010 Rafi, Boss dziękuje za 9,9 szczęścia.................................. :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach