franek 0 Napisano Marzec 2, 2010 http://www.allegro.pl/item936519604_duc ... 996cm.html Kolega od Jeepów się podjarał. Właśnie się dowiedziałem, że sprzedał ryżopęda i szuka Duka (co za rym :crazy: ). Wszelkie info mile widziane :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Marzec 2, 2010 mam do sprzedania swojego Duca St4s z mniejszym przebiegiem ale nie tak pedantycznym stanie jak ten z alle....!? :lol: pisac, dzwonic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 2, 2010 Szczegóły, szczegóły :idea: Igła, jeżdżony przez dziewice, niepalone w środku, to wszyscy wiemy :lol: Coś jeszcze? Daj namiary na priv i więcej info,plis. Rozumiem, że moto pewniak? Ręczę za to swoim jeepniętym imieniem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Marzec 3, 2010 poszło na priva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 3, 2010 Dzięki. Przekazałem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach