Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Frencci

Potwornicki 1100 w scigacz.pl

Polecane posty

Widze, ze Scigacz lubi chyba Ducati, byla tez u Nich zamieszczona wlasciwie jedyna obiektywna relacja po Mszczonowie. Lubie Ich. Magda/Żmijka bedzie nad Zalewem przez caly weekend- niech tylko ktos sprobuje nie zadbac o rodzynka scigaczowego to ciemna mogila Go czeka! :D

Relacja: http://www.scigacz.pl/Ducati,Monster,11 ... 12156.html

Magda/Żmijka bedzie nad Zalewem przez caly weekend- niech tylko ktos sprobuje nie zadbac o rodzynka scigaczowego to ciemna mogila Go czeka! :D

Prezes każe- będzie opieka całodobowa :lol:

Balem sie, ze to Ty odpiszesz... :shock: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Z tego co wiem miałeś zaraz po 19 tej jechać do domu?????

Tak, ale w niektórych kwestiach trzeba być elastycznym. "Klan" sobie nagram, a tu sprawa ważniejsza, bo Prezes mogiłą straszy :crazy:

Nawet ja się wypociłem udzielając komentarza:-)))...Fajne moto lecz nie dla mnie - za krótkie nóżki...Pozdr. J- 999

Fajne moto ale za drogie. S4R jako najwyższy model (nie S) kosztował 49900 potem była promocja na 44900. A ten też nie S kosztuje ponad 50tys. Przy czym nie ma silnika testastretta i nie sprawdza Twoich umiejętności przy każdym odkręceniu.

Inna sprawa, że cena euro spada tylko ceny Ducatów nic o tym nie wiedzą.

np w 2008 848 kosztowało jakieś 53tys a teraz 57900 a czerowy 59900!!! kur.. wtedy 1098 kosztowalo 64tys. a aktualna cena eurasów nie tlumaczy tego ani trochę. I kup tu nowy motór.

dlatego bardziej opłaca się kupić w EURO i sporo przy tym zaoszczedzić nie płacąc przy tym wysokich prowizji..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.