Frencci 5 Napisano Marzec 3, 2010 Widze, ze Scigacz lubi chyba Ducati, byla tez u Nich zamieszczona wlasciwie jedyna obiektywna relacja po Mszczonowie. Lubie Ich. Magda/Żmijka bedzie nad Zalewem przez caly weekend- niech tylko ktos sprobuje nie zadbac o rodzynka scigaczowego to ciemna mogila Go czeka! :D Relacja: http://www.scigacz.pl/Ducati,Monster,11 ... 12156.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 3, 2010 Magda/Żmijka bedzie nad Zalewem przez caly weekend- niech tylko ktos sprobuje nie zadbac o rodzynka scigaczowego to ciemna mogila Go czeka! :D Prezes każe- będzie opieka całodobowa :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Marzec 3, 2010 Balem sie, ze to Ty odpiszesz... :shock: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 3, 2010 :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 3, 2010 Balem sie, ze to Ty odpiszesz... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Z tego co wiem miałeś zaraz po 19 tej jechać do domu????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 3, 2010 Tak, ale w niektórych kwestiach trzeba być elastycznym. "Klan" sobie nagram, a tu sprawa ważniejsza, bo Prezes mogiłą straszy :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 3, 2010 Mogiła jak mogiłą, ale w niej nie ma byc światła :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 5, 2010 Nawet ja się wypociłem udzielając komentarza:-)))...Fajne moto lecz nie dla mnie - za krótkie nóżki...Pozdr. J- 999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Marzec 9, 2010 Fajne moto ale za drogie. S4R jako najwyższy model (nie S) kosztował 49900 potem była promocja na 44900. A ten też nie S kosztuje ponad 50tys. Przy czym nie ma silnika testastretta i nie sprawdza Twoich umiejętności przy każdym odkręceniu. Inna sprawa, że cena euro spada tylko ceny Ducatów nic o tym nie wiedzą. np w 2008 848 kosztowało jakieś 53tys a teraz 57900 a czerowy 59900!!! kur.. wtedy 1098 kosztowalo 64tys. a aktualna cena eurasów nie tlumaczy tego ani trochę. I kup tu nowy motór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domin 0 Napisano Marzec 9, 2010 dlatego bardziej opłaca się kupić w EURO i sporo przy tym zaoszczedzić nie płacąc przy tym wysokich prowizji.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach