Gość Napisano Kwiecień 12, 2010 Witajcie, może ktoś już z Was oglądał tą maszynkę: http://www.allegro.pl/item993010367_duc ... _stan.html i powie coś na jej temat. Z fotek widze tylko że wahacz ma w innym kolorze i ma ściągnięty amorek skrętu... hmmm czy w ogóle taka wersja 749 wychodziła z fabryki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Akcesoryjna szyba- bez światła pozycyjnego i dziwne wskazania wyświetlacza- aku 0.0 (nawet u mnie tak nie było :D) i brak temp. silnika :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 12, 2010 Bateria złom, a koszt dobrej to 400 zł... + resetowanie TPS + synchro gaźników( hahahahha zonk- wtrysków...)...kiego ciula malowali tylny wahacz- przeca surowy odlew piaskowy to całe clou tego 749... malowanie to każdy se może tak malować...chyba że to owiewki kupione w hągkąggugągu...to spasowania mają po ch...u fest....no i ukradli amorek skrętu, ale i tak kłania się regulowany np Ohlinsa... Zapytaj gościa czy jest Ducatistą jak jest to można brać....oczywiście niech podwiezi Ci pod znany warstat motocyklowy w Twej miejscowości z zastrzeżeniem, że jak się rozmyślisz za transport nie płacisz... Pozdr. J-999 P.S. Łowiewki to występujące od 2005 włącznie do końca ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 12, 2010 hmmm jesli chodzi o owieki to raczej nie wygladaj jak z hongkongu... widac ze bak jest tez malowany wiec moze to orginal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 12, 2010 Możliwe, że to przekładka z 999 R Xerox...tylko łowiewki powinny być z carbonu, tylko w tym modelu występwał w oryginale, reszta to: plastik + naklejki + malowanie. Pozdr. J-999. P.S. Dobra, już się przyjrzałem, to plastik+ naklejki+ malowanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 14, 2010 Możliwe, że to przekładka z 999 R Xerox...tylko łowiewki powinny być z carbonu, tylko w tym modelu występwał w oryginale, reszta to: plastik + naklejki + malowanie. Pozdr. J-999.P.S. Dobra, już się przyjrzałem, to plastik+ naklejki+ malowanie... Podziękował ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach