Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

749s Xerox - Łódź

Polecane posty

Akcesoryjna szyba- bez światła pozycyjnego i dziwne wskazania wyświetlacza- aku 0.0 (nawet u mnie tak nie było :D) i brak temp. silnika :crazy:

Bateria złom, a koszt dobrej to 400 zł... + resetowanie TPS + synchro gaźników( hahahahha zonk- wtrysków...)...kiego ciula malowali tylny wahacz- przeca surowy odlew piaskowy to całe clou tego 749... malowanie to każdy se może tak malować...chyba że to owiewki kupione w hągkąggugągu...to spasowania mają po ch...u fest....no i ukradli amorek skrętu, ale i tak kłania się regulowany np Ohlinsa...

Zapytaj gościa czy jest Ducatistą jak jest to można brać....oczywiście niech podwiezi Ci pod znany warstat motocyklowy w Twej miejscowości z zastrzeżeniem, że jak się rozmyślisz za transport nie płacisz...

Pozdr. J-999

P.S. Łowiewki to występujące od 2005 włącznie do końca ...

Gość   
Gość

hmmm jesli chodzi o owieki to raczej nie wygladaj jak z hongkongu... widac ze bak jest tez malowany wiec moze to orginal?

Możliwe, że to przekładka z 999 R Xerox...tylko łowiewki powinny być z carbonu, tylko w tym modelu występwał w oryginale, reszta to: plastik + naklejki + malowanie. Pozdr. J-999.

P.S. Dobra, już się przyjrzałem, to plastik+ naklejki+ malowanie...

Gość   
Gość
Możliwe, że to przekładka z 999 R Xerox...tylko łowiewki powinny być z carbonu, tylko w tym modelu występwał w oryginale, reszta to: plastik + naklejki + malowanie. Pozdr. J-999.

P.S. Dobra, już się przyjrzałem, to plastik+ naklejki+ malowanie...

Podziękował ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.