adam 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 http://allegro.pl/item1000133153_ducati_1098s.html niech ktoś kupi ode mnie gixxera ... chyba się nawracam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Świetna cena za "S"kę A trikolor ma dodatkowo termisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 http://allegro.pl/item1000133153_ducati_1098s.htmlniech ktoś kupi ode mnie gixxera ... chyba się nawracam ;) :lol: :lol: :lol: To jest jednak choroba nieuleczalna :lol: Wystarczyło przyklekotać pod dom pewnego wieczoru, a wirus się obudził :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Adaś w niedziele idzie na jazdy testowe na Hipciu, wiec moze nie wszystko stracone :D Franek podudnimy mu jeszcze pod domem i nie wytrzyma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 @adam podaj jeszcze cenę, to może ktoś się znajdzie :D a najlepiej zrób to czego nienawidzisz - daj ogłoszenie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 PS: jak kupisz das sie przejechać?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 Adaś w niedziele idzie na jazdy testowe na Hipciu, wiec moze nie wszystko stracone :DFranek podudnimy mu jeszcze pod domem i nie wytrzyma :D Tak jest! ratujcie kolegę! Nie można go zostawić w tak trudnej sytuacji! :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 debile ;) Choroba nieuleczalna to są po prostu motocykle ;) ale fakt, że telepie mnie ostatnio za Dukatem strasznie :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 czyli nadzieja jest :D sprzedaj evo i suzuki a kup desmosedici - evo jest oklepane a gixx to japonczyk, a desmosedici to legenda ewentualnie mh900 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 czyli nadzieja jest :D Jest dobrze :D wraca do zdrowia. lkrecik dobrze mówi sprzedaj evo, ale kup delte integrale :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 czyli nadzieja jest :D Jest dobrze :D wraca do zdrowia. lkrecik dobrze mówi sprzedaj evo, ale kup delte integrale :mrgreen: tiaaa...a jak sprzedam nerkę to kupie lancie stratos ;) Evo zostaje, bo nie wyobrażam sobie na chwile obecną lepszej zabawki. Delta Integrale Evoluzione jest przepiękna, ale nie nadaje się na daily cara, rozmawiałem kiedyś z kolesiem który takową posiada i stwierdzam, że evo jest tanie w utrzymaniu w porównaniu do delty ;) Trochę OT nam się zrobił ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 no i ten tricolore....bella.....:) cena podejrzana odrobinkę chyba jednak sprzedawca focił w Italii hmm... ostrożność, rozwaga jak zwykle wskazane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 tiaaa...a jak sprzedam nerkę to kupie lancie stratos ;) Ooo tak to bym sam zrobił :mrgreen: Delta Integrale Evoluzione jest przepiękna, ale nie nadaje się na daily cara, rozmawiałem kiedyś z kolesiem który takową posiada i stwierdzam, że evo jest tanie w utrzymaniu w porównaniu do delty ;) No to niestety prawda, ja sobie przyrzekłem, że gralkę kiedyś zakupię na 2 auto nie ma mowy. Dobra kończymy ten OT. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach