Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
borni

Kupie M 800 , 900 , 1000 , S4

Polecane posty

Witam Wszystkich,

już dość długo szukam do kupienia Monstera któregoś z wymienionych w temacie. Mam oczywiście ograniczone fundusze ale chciałbym żeby moto było po 2000 r .

Czy ktoś z kolegów coś słyszał , widział , ma takiego do sprzedania. Sezon się zbliża( chociaż pora deszczowa na Śląsku trzyma mocno) a ja dalej bez sprzętu !

Pozdrawiam

Prezes. Bo Ty nie palisz i nie wiesz, jak to jest zaciągnąć się klubowym. To sól ziemi, natural, moc i esencja niespotykana nigdzie. Nie to co jakieś perfumowane marloborlo :crazy:

Taki klubowy to prawdziwek w najprawdziwszej postaci, po którym klękają narody :idea:

P.S. A tak poważnie, jak poważna jest decyzja o kupnie Dukata- nie znam tego motonga, nie widziałem na żywo i nie wiem, jak jeździ. Wisi trochę na alledrogo ale pomyślałem, że skoro jest w rękach Desmomaniaka i 1000- tak jak szukasz- można looknąć na to.

Powodzenia w szukaniu.

Ostateczność mojej decyzji o zakupie Monstera jest ostateczna.

Tak naprawdę to wolałbym 800 lub 900 natomiast 1000 i S4 to tak bardziej na wyrost, ponieważ tych 8setek i 9setek to jak na lekarstwo. Miałem już praktycznie dogadane z jednym Panem z okolic Poznania na kupno M1000 niestety właściciel zdecydował że sprzeda komuś kto się zgłosił po mnie i zaoferował parę stówek więcej, a już czułem V między nogami :( Takie życie.

Teraz rozglądam się ale nic zbyt ciekawego nie widzę.

Kolega, który w ciągu kilkunastu lat tylko raz zdradził Ducati na rzecz X11, oglądał już też to ogłoszenie i jakoś dziwnie mu wygląda. Ogólnie to jest chyba jakiś pełny custom bo nic nie znalazłem w necie na temat takiego modelu. Porozmawiam ze sprzedawcą i zobaczymy co ciekawego jest w tym motongu.

Witam Wszystkich,

moto już zakupiłem , S4R od kolegi z Desmosilesia .

Pozdrawiam

no to witamy w naszych szeregach :D

cieszę sie Twoim szczęściem :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.