spiety 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Tak jak w temacie do sprzedania mam ducata 748 1998r po slizgu. zainteresowanych prosze o kontakt pod nr. 796-686-646.POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Kuuurde... naprawdę tak bardzo się zniechęciłeś :?: Może warto z nim powalczyć i zrobić coś nieszablonowego :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiety 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 nie chodzi o to ze sie zniechecilem, bedzie jakis inny ducat ale tego chcialbym sie pozbyc bo jest dla mnie jakis niefartowny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiety 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 dobra ,dobra troszke mnie ponioslo z tym sprzedawaniem! on wcale nie jest niefartowny a raczej szczesliwy,bedzie mial u mnie dozywotke .jest juz pomysl na RE-aktywacje :D sorki za moja nie stanowczosc w dzialaniu ale jednak nie mogl bym sie z nim rozstac!!!!!!! pozdrowionka dla wszystkich ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 YEAH :!: :!: :!: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 1, 2010 No i bardzo dobrze! Daj znac co tam bedziesz z nim działał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach