ada_848 0 Napisano Maj 2, 2010 SPRZEDAM KASK, KUPIONY W MEDIOLANIE :] ROZMIAR S, UŻYWANY 1 SEZON 2008, OD ZESZŁEGO SPORADYCZNIE BO KUPIŁEM SHOEIA, SĄ 2 SZYBY CIEMNA I BEZBARWANA, KASK MA KILKA DROBNYCH ODPRYSKÓW, ZWYKLAKI UŻYTKOWE, STAN DOBRY, CENA W SKLEPIE 1603PLN JA ODDAM ZA 800PLN KAS MOŻNA ZOBACZYĆ NA http://ducati.torn.com.pl/palio/html.ru ... =-10300609 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Maj 4, 2010 Cena ostateczna? Z UK wychodzi 850 za nówkę z przesyłką... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada_848 0 Napisano Maj 5, 2010 kas ma dwie szyby ciemkna i przeźrocczysta a cena :] do pogadania jakieś propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 5, 2010 Cena ostateczna? Z UK wychodzi 850 za nówkę z przesyłką... No tak, ale tam sie patrzy odwrotnie przez szybkę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Maj 5, 2010 Zakładasz bez problemu z okularami? Przywieź na meeting to pogadamy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Maj 5, 2010 Franek ja bym jednak radził okulary zdjąć przed założeniem kasku, w przeciwnym razie może boleć. :-) Wiem bo bywało, że się zapomniałem przy zdejmowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Maj 7, 2010 jednak zdecydowałem się na czarny mat. już w drodze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kermit29 0 Napisano Maj 8, 2010 odpisz za ile puścisz na [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Maj 9, 2010 ichniejszy S to???w cm? pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada_848 0 Napisano Maj 10, 2010 WRÓCĘ ZA KILKA DNI Z ITALLI TO ZMIERZĘ I DAM ZNAĆ, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 5, 2011 "Szukajka" znalazła to odgrzewam: Co możecie powiedzieć o TYM ?? Warto? Opinie posiadaczy ? Malowanie bez znaczenia, bo i tak będzie inne. Bardziej mi chodzi o subiektywne określenie stosunku cena - jakość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Listopad 5, 2011 ja taki kupiłem w tamtyn roku prawie nówex stan idealny za 500 zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 5, 2011 ja taki kupiłem w tamtyn roku prawie nówex stan idealny za 500 zeta A jakie masz porównanie z innymi kaskami ? Cichy ? Głośny ? Paruje ? Świszczy ? Wyściółka nie wytrzymuje ? Szarpie głową przy wyższych prędkościach ? Ty, jak widzę masz się za co schować (ST) ;) - Ja - NIE (Monster) ;) Widziałem jak się pruje wyściółka w AGV GP-Tech :shock: (najwyższy model z AGV) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Listopad 5, 2011 tak się składa że ja mam 2 takie kaski kominiarki nie używam bo nie wieje szyba nie paruje wentylacja wporzo może troche szumi powyżej 180 ale jakoś mi to nie przeszkadza i moja koleżanka żona też jest z tego kasku zadowolona ja bym go kupił jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 5, 2011 OK - dzięki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach