klaus 1 Napisano Maj 4, 2010 Salute właśnie wykonałem jazdę St3 moją na łykiend za nowy sącz i curyk nazat jazda po suchym jest jak najbardziej o.k. a przerwy na samo tankowanie są wystrczające za to po mokrym jest już trochę gorzej o ile w obu przypadkach łyknięcie 650 km z 2 przerwami na tankowani jest wystarczające i schodzi się z motocykla nie zmęczonym o tyle jazda 180 na autostradzie więcej niż 230 km na raz jest męcząca zdrętwiały mi nogi - ale padał dyszcz i byłem owinięty w przeciwdeszczówkę pozdrawiam klaus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Maj 4, 2010 Się ciesz, że masz czym jeździć :lol: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muminek 0 Napisano Maj 4, 2010 rozumiem, że przez deszcz było tylko 180? :ugeek: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Klaus, czasami nóżki wyprostować trzeba .... i nie koniecznie musisz się zatrzymywać :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 st niewygodne?? zapraszam na 748 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach