lkrencik 0 Napisano Maj 9, 2010 witam sprzedam szybkę MRA lekko dymioną która kupiłem 2 tygodnie temu od Jakitaki w miedzyczasie przyszła druga szybka ktora bardziej mi pasuje bo jest to stary tym szyby racingowej MRA jest wyzsza o około 2cm od seryjnej pozwolilem sobie uzyczyć zdjcie z aukcji Jakitaki http://www.allegro.pl/item1012752888_szybka_do_ducati_748_916_996.html cena jaka mnie ionteresuje to 65pln plus wysyłka (sam zaplacilem 50pln za szybe i 15 za przesylkę i chce to po prostu odzyskać) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Maj 9, 2010 -1zl z ceny za kazdego robala jakiego na nia nabiles ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Maj 9, 2010 Witaj Ja chętnie ją wezmę. Napisz , czy możesz zabrać ją ze sobą na weeting.. Tam bym sobie odebrał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 9, 2010 mogę, tylko mi przypomnij - z resztą ja na meeting mam cale 15km wiec nawet jak zapomnę to śmignę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Maj 10, 2010 Załatwione. Dzięki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 11, 2010 no to przyklepane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach