Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
grisza

Narzedzie poszukiwane do 749 999

Polecane posty

Witam!

Jak w temacie poszukuje tej zabawki bo bez tego nie nada, brakuje juz mi pomyslow jak odkrecic rolki na walkach rozrzadu. Musze wymienic uszczelniacze. Nie wiem co sie dzieje ale w londynie ostatnio najszybciej dostaje czesci po 1 mc czasami dluzej (dealer-serwis ducati). Juz mam tego dosc chce to wreszcie odpalic bo mne znowu zima dopadnie. Czy w Polsce tez tak sie dzieje, jak oni serwisuja motory miesiac w serwisie bo nie ma czesci ??!! Co prawda zrobilem sobie nasadke na nakretke ale w zaden sposob nie ma jak zablokowac walka. W wczesniejszych modelach bylo latwo to zrobic bo na rolce bylo pare otworow, za pomoca ktorych mozna bylo zastosowac proste narzedzie do zablokowania. Zabawka ta nazywa sie Reaction tool for belt roller tightening o numerku 88713.1806

Ma ktos dostep do takich narzedzi?

pozdrawiam

Bez blokady na wałek nawet nie próbuj tego odkręcać. Koła paska zębatego osadzone są bezklinowo. Narobić możesz niezłego bałaganu.

Inna sprawa ze te nakrętki są jednokrotnego użytku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.