daczkes 0 Napisano Maj 11, 2010 witajcie szukam kolejnego moto w życiu myślę ze ducati kasa max 20 tys, na alledrogo wisi kilka 999 za ok 20k, ktoś był widział zna stan tych pojazdów ew. monster jakis mocniejszy jestem otwarty na propozycje i rady pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 12, 2010 trzy 9, do 2dych to wątpię by były jakieś sensowne :? chociaż ja przygode z ducami też dopiero zaczynam, więc się nie znam. 996 z miejscowości Śmigiel (chyba nasz forumowicz "Gladys") sprzedaje, ostatnio za 18k była wystawiona na alle... jego gg 8592309 lub mail: [email protected], jak to nie jego to może by obejrzał dla Ciebie P.S. uzupełnij miejscowość w profilu. thx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Maj 13, 2010 Ten 996 z Allegro - piękny!!!! ... ale coś podejrzanie długo szuka nowego właściciela... Tylko nie wiem, czy jesteś gotowy na kupno motocykla-legendy?? Kupując Ducati 916 i jego pochodne musisz mu się poświęcić, pokochać i dbać o niego bardziej jak o swoje dziecko, żeby za 50 lat móc go śmiało przekazać swojemu wnukowi w spadku :) To jest motocykl dla prawdziwego fana marki... Takie jest moje odczucie... Mając 20 kołków nie wahał bym się przed kupnem 996... Ale może wolisz coś bardziej do jazdy na co dzień? Jak tak, to kup Monstera :) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 13, 2010 ja latam swoim 748 na codzien i sprawia mi mniej klopotow niz poprzedni japoniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Maj 13, 2010 Nie mówię, że 916 i pochodnymi nie można latać na co dzień. Sam bym latał jak bym miał! Na co dzień jeżdżę SS900 Suche sprzęgło i gorące uda w korkach mnie nie zniechęcają! :) ... tyle tylko, że dbał bym i uważał na niego bardziej niż na inne, bo jakby się coś stało, to bym się zapłakał!! :) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 13, 2010 no to jednak dobrze sie rozumiemy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Maj 19, 2010 witam, zachęcam do zakupu mojego monsterka: http://www.allegro.pl/item1037899404_du ... lecam.html Wszelakie info Gładys 601952539 Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milosz996 0 Napisano Maj 19, 2010 996 z miejscowości Śmigiel (chyba nasz forumowicz "Gladys") sprzedaje, ostatnio za 18k była wystawiona na alle... jego gg 8592309 lub mail: [email protected], jak to nie jego to może by obejrzał dla Ciebie P.S. uzupełnij miejscowość w profilu. thx Witam, 996 do obejrzenia w miejscowości Poladowo k/Śmigla (będę też na mitingu 28-30.05.2010) To jest moja druga Duca i pewny jestem jednego - marki nie zmieniam!!! Powód wystawienia na aukcji 996 - rozważam możliwość kupna 1098. Kontakt 605 366 422 Miłosz. Cena jaka mnie interesuje to 18 000zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 20, 2010 Witam,996 do obejrzenia w miejscowości Poladowo k/Śmigla (będę też na mitingu 28-30.05.2010) To jest moja druga Duca i pewny jestem jednego - marki nie zmieniam!!! Powód wystawienia na aukcji 996 - rozważam możliwość kupna 1098. Kontakt 605 366 422 Miłosz. Cena jaka mnie interesuje to 18 000zł Miło, że się kolega odezwał w temacie, ale zapraszam do:->POWITALNI opowiedzieć trochę o sobie, swojej desmochorobie i desmozabawkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gilbertxyz 0 Napisano Maj 22, 2010 Ten 996 z Allegro - piękny!!!! ... ale coś podejrzanie długo szuka nowego właściciela... pzdr to że motocykl lub jakiś samochód długo szuka właściciela naprawdę już o niczym nie świadczy, po prostu takie czasy, znam mnóstwo ładnych sprzętów, których po prostu nikt nie chce kupić :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzcina 0 Napisano Maj 23, 2010 ja latam swoim 748 na codzien i sprawia mi mniej klopotow niz poprzedni japoniec Tego to ja Ci zwyczajnie w świecie zazdroszczę :twisted: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach