Franz 0 Napisano Maj 23, 2010 I co typujemy skład Ducati na przyszły sezon? Ja stawiam Heyden i Lorenzo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzcina 0 Napisano Maj 23, 2010 Słyszałem ploty o Rossim ale to chyba tylko ploty... :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 23, 2010 Niech bedzie i Rossi...ale pewnie uszczupli to stan osobowy w klubie :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 23, 2010 a ja stawiam że się Stoner z Pedrosą zamieni , choć honda bo dzisiejszym wyczynie sie jeszcze głeboko zastanowi :lol: , Rossiego sadzam na Ducati 1000 dopiero :evil: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 9, 2010 kasiu Stoner bardzo dziekujemy,. pozdrów DaniDovi, baw sie dobrze i pląsaj i repsoluj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 9, 2010 A Haga nie w Ducati? :crazy: Przecież się kręcił na parkingu i na scenie też był i tańczył nawet :idea: Czy znowu coś pomyliłem? :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 9, 2010 A Haga nie w Ducati? :crazy:Przecież się kręcił na parkingu i na scenie też był i tańczył nawet :idea: Czy znowu coś pomyliłem? :crazy: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach