tatran 0 Napisano Maj 25, 2010 Czy ktoś z Was wykonywał sobie crashpady ramy we własnym zakresie do Monstera?? Ewentualnie czy ktoś z użytkowników może podzielić się wymiarami crashpadów "kupczych" do Monstera? Mam zamiar kupić czarny ertalon i jakieś mocniejsze śruby na imbus i wykonać sobie we własnym zakresie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Maj 26, 2010 Mam takie własnej roboty i chwale je sobie chociaż na szczęscie nie sprawdzałem jak dobre są :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatran 0 Napisano Maj 27, 2010 To wrzuć wymiary przynajmniej , jak nie zdjęcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RuBBeN 0 Napisano Maj 27, 2010 Ostatnio też o tym myślałem i powiem wam, że byłem w firmie regenerującej paleciaki i te kułka jakie gość tam miał po prawie crashpady :) w różnych kolorach może w tym szaleństwie jest metoda 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatran 0 Napisano Maj 28, 2010 Ja sobie sam wystrugam za kilkanaście zł, wczoraj kumpel kupował ertalon, za 20cm fi=5cm zapłacił 13zł,śruby imbusy mocne niecałą zł, także to co sprzedają ze znaczkiem to czyste zdzierstwo, nie dajmy się doić !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 28, 2010 Tatran, jak zaliczysz kiedyś podwójną śrubę z tulupem ( czego Ci nie życzę) to pogadamy czy się nie różni Twój kawałek plastiku na śrubce od crashy z aluminiową podstawą chroniącą szpilkę i blok silnika. Pozdrawiam i obyś ich nigdy nie testował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatran 0 Napisano Maj 28, 2010 Zapewniam cię że wszystko będzie under control, ci szpenie co sprzedają to za grube pieniądze nic kosmicznego nie sprzedają, żadna filozofia wystrugać coś takiego na tokarce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatran 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 Mam takie własnej roboty i chwale je sobie chociaż na szczęscie nie sprawdzałem jak dobre są :D Zapodaj wymiary crashpada jeśli możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach