Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
daczkes

749

Polecane posty

a w suzuki skrzynie siadają , a w kawasaki ramy pękają , a yamaszkach główka ramy pęka , a w CBR silniki się zacierają , a w 748 przegrzewa się cewka...sprowadzasz tę sprawę do dziwnego poziomu... są różne modele , porozmawiaj z właścicielem , weź kogoś kto się zna-zapłać mu za diagnozę- może to jest dobry model. Wg mnie trzeba kupować z pewnego źródła. Niech kolega nie kupuje Ducati :)

co sie tak rzucasz....

dziewiątki SĄ awaryjnym sprzętem i tyle

pierwszy model na CANie i sie pierdzieli

każdy serwisant powie Ci to samo

nota bede sam chyba tez miales wczoraj problem prawda??

w 748 przegrzewają się cewki?? kurde pierwsze slyszę ale muszę w takim razie sie doszkolic - coś więcej możesz napisać??

nigdzie nie napisalem zeby kolega nie kupowal ducati wiec odbij

po pierwsze się nie rzucam

taki sam problem miałem w dwóch suzukach-woda dostała się do świecy , w samochodach też się tak zdarza

kolega prosi o pomoc...pomóż mu i już.

prosi o pomoc i moje zdanie wyraziłem

kolego kup innego duca niz 749/999 bo bedziesz mial z tym modelem wiecej problemów nizż z innymi ducatami

kolego kup innego duca niz 749/999 bo bedziesz mial z tym modelem wiecej problemów nizż z innymi ducatami

Dziwne....mialem 999, nigdy problemow nie stwierdzilem mimo jezdzenia nia tez po torze. Jak kupisz zadbany i odpowiednio serwisowany sprzet, serwisowac bedziesz jak nalezy to zadnych problemow nie bedzie IMO.

ja swoje wypowiedzi opieram na zdaniu mechanikow ktorzy zajmują sie serwosowaniem duców. - i nie chodzi mi tylko i wylacznie o Darka i Teodora :D

Ty zawsze musisz mieć ostatnie słowo???

Ile jest 794/999 w Polsce?

Ilu znasz użytkowników?

Na ilu z tych sprzętów śmigałeś?

Rozumiem że masz wieloletnie doświadczenie - ulica,tor,warsztat?

Wydawaj opinie i pomagaj kolegom zainteresowanym sprzętem na którym śmigasz od wielu lat,znasz go itd.

A teraz zakończmy ten temat.

Krencik, co w Ciebie wstąpło? :crazy:

Nie to, żebym bronił mojego wiecznie psującego się parcha :D , ale tak jak pisze zulus- nie sprowadzaj linii 749/999 (swoją drogą bardzo pięknych i super prowadzących się maszyn ) do historii jednego potorowego sprzęta, z którym nie może sobie poradzić Crank Team.

Co do sztuki z alledrogo mogę się wypowiedzieć słowami mądrzejszych i bardziej doświadczonych kolegów (sprawdzającymi się w przypadku każdego motonga zresztą) - jeśli sprzęt ma udokumentowaną historię, nie ma gleby, "tjuningowych"- w sensie wymienionych po przygodach elementów, czambałamby :crazy: z elektryką (problem nr.1 mojego)- można się zastanowić nad nim.

Ten wygląda na zadbanego, dopieszczonego- ale tak samo prezentował się na zdjęciach mój. W dodatku brany był od pasjonata Ducati :lol: :lol: :lol:

Reasume - jeśli nie ma ewidentnych zonków- jechać, rozbierać z owiewek, zaglądać w każdą dziurę, dokładnie przejrzeć wiązkę elektryczną, sprawdzić czy nie ma błędów "check engine"- trochę podejrzana jest fotka zegarów zaraz po przekręceniu licznika- świeci się wszystko czyli nic :roll:

Poza tym- za tę cenę można wyrwać 999. Ale- jak mówi Klekot- w tej chwili nie ma w PL żadnej pewnej sztuki.

P.S. Jeśli chodzi o jazdę 999- jak dla mnie pierwsza klasa.

ja swoje wypowiedzi opieram na zdaniu mechanikow ktorzy zajmują sie serwosowaniem duców. - i nie chodzi mi tylko i wylacznie o Darka i Teodora :D

Ale pewnie tylko w Polsce. Ja mam inna opinie i znani mi mechanicy w UK tez.

Tutaj najbardziej niefrasobliwym superbike-m jest 916 :lol:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.