Pablo 0 Napisano Maj 31, 2010 Chciałbym kupić wydech TERMI lub innej firmy do S4R z 2004 roku. Czy może mi ktoś podpowiedzieć, gdzie szukać ? pozdro, Pablo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 1, 2010 Za 3700zł taki zestaw (kolektor + końcówki) włoskiego Virex-a proponuję. Oczywiście można kupić same końcówki wydechu za 2100zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 Czy wiesz jaka różnica w osiągach i brzmieniu pomiędzy pełnym zestawem bez kata, a samymi końcówkami ? Czy można dobrać do S4R jakiś alternatywny zestaw ( inna firma ) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 1, 2010 Bez kolektora to słabo... Firm i aplikacji jest dużo, musisz powiedzieć co Ci się podoba - czy carbon czy metalowe tłumiki, czy dwa/jeden po jednej stronie, czy dwa tłumiki na dwie strony - o tak jak to robi np ZARD http://www.officineitalianezard.it/osc/ ... cts_id=140 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 1, 2010 Jeśli natomiast nie lubisz zbyt głośnych wydechów to jest jeszcze opcja na Ex-Box z włoskiego QD - ostatnio założyłem to klientowi, który właśnie chciał mieć coś innego zamiast standardowych kominów i do tego nie zbyt głośnego: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 najchętniej 2 tłumiki carbonowe po jednej stronie. Głośność zbliżona do Termi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 1, 2010 No to patrz powyżej :D Jak chcesz aby było głośno to koniecznie trzeba wywalić puszkę z katem, w ten czy inny minikosztowy sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 Ile może kosztować zestaw Termignoni lub Devil do mojego modelu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach