TomTom 2 Napisano Czerwiec 1, 2010 Witam, Potrzebuje Service Manuala do tego modelu.. Moze ktos poratowac?? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Czerwiec 7, 2010 Kurde naprawde nikt nie ma Service M ?? :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Czerwiec 8, 2010 poszukaj w necie a znajdziesz, ale nie po polsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msj 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 mam papierowe od Haynes'a... Jak chcesz, mogę zeskanować kilka stron i Ci wysłać Pozdrawiam, Mrek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Czerwiec 9, 2010 Kilka stron powiadasz :) Ja mozesz zeskanowac calosc i mi podeslac bede bardzo wdzieczny i oczywiscie zaplace ile trzeba za poswiecony czas i uzyczenie materialow gdyz raczej sam za nie zaplaciles. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msj 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Na pewno nie zależy mi na zarobku; Na skan całości obawiam się, że nie znajdę czasu; Ale mogę w jakimś punkcie xsero zrobić kopię i wysłać do Cię kurierem -> zapraszam na priva :) Pozdrawiam, Mrek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Czerwiec 30, 2010 A wiec service manual jest dostepny na kserowce jezeli ktos bedzie potrzebowal calosci jakos znajde czas na ksero; lub info na temat konkretnego elementu wtedy jakis kawalek moge zeskanowac ;) Pozdro! P.S. Dla msj wielkie dzieki za pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bydziek 0 Napisano Marzec 28, 2011 A wiec service manual jest dostepny na kserowce jezeli ktos bedzie potrzebowal calosci jakos znajde czas na ksero; lub info na temat konkretnego elementu wtedy jakis kawalek moge zeskanowac ;) Pozdro! P.S. Dla msj wielkie dzieki za pomoc! Witam poszukuje właśnie service manual do monsterka 600 z 2000r, przydała by mi się cała serwisówka :D , jak byś znalazł czas to bym był bardzo wdzięczny. Pozro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArturN 0 Napisano Kwiecień 26, 2011 Nie wiem czy o to wam chodzi ale jest taka rosyjska stronka z manualami do motocykli w tym Ducati (j.niemiecki) może się przyda. pzdr http://www.blackbears.ru/index_en.php?get=manual Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 26, 2011 To jest Kolego OWNERS , a tutaj chodzi o SERVICE. 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Kwiecień 26, 2011 A wiec service manual jest dostepny na kserowce jezeli ktos bedzie potrzebowal calosci jakos znajde czas na ksero; lub info na temat konkretnego elementu wtedy jakis kawalek moge zeskanowac ;) Pozdro! P.S. Dla msj wielkie dzieki za pomoc! Witam poszukuje właśnie service manual do monsterka 600 z 2000r, przydała by mi się cała serwisówka :D , jak byś znalazł czas to bym był bardzo wdzięczny. Pozro. Kolego nadal trzeba Ci tej serwisowki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Kwiecień 27, 2011 To czemu pisze service ;) Wg mnie zdecydowanie jest to service ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach