Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
TomTom

Service Manual Ducati Monster 600 2000r

Polecane posty

msj    0

mam papierowe od Haynes'a...

Jak chcesz, mogę zeskanować kilka stron i Ci wysłać

Pozdrawiam,

Mrek

Kilka stron powiadasz :) Ja mozesz zeskanowac calosc i mi podeslac bede bardzo wdzieczny i oczywiscie zaplace ile trzeba za poswiecony czas i uzyczenie materialow gdyz raczej sam za nie zaplaciles.

Pozdrawiam!

msj    0

Na pewno nie zależy mi na zarobku; Na skan całości obawiam się, że nie znajdę czasu;

Ale mogę w jakimś punkcie xsero zrobić kopię i wysłać do Cię kurierem -> zapraszam na priva :)

Pozdrawiam,

Mrek

A wiec service manual jest dostepny na kserowce jezeli ktos bedzie potrzebowal calosci jakos znajde czas na ksero; lub info na temat konkretnego elementu wtedy jakis kawalek moge zeskanowac ;)

Pozdro!

P.S. Dla msj wielkie dzieki za pomoc!

A wiec service manual jest dostepny na kserowce jezeli ktos bedzie potrzebowal calosci jakos znajde czas na ksero; lub info na temat konkretnego elementu wtedy jakis kawalek moge zeskanowac ;)

Pozdro!

Witam poszukuje właśnie service manual do monsterka 600 z 2000r, przydała by mi się cała serwisówka :D , jak byś znalazł czas to bym był bardzo wdzięczny. Pozro.

Pozdro!

Witam poszukuje właśnie service manual do monsterka 600 z 2000r, przydała by mi się cała serwisówka :D , jak byś znalazł czas to bym był bardzo wdzięczny. Pozro.

Kolego nadal trzeba Ci tej serwisowki??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.