kwiacior 0 Napisano Czerwiec 5, 2010 http://www.motocykle.v10.pl/MotoGP,Vale ... 42557.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Czerwiec 5, 2010 <font color='red'>[desmo]</font> MAĆ !! :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 7, 2010 I dobrze, nie ma to jak pycha ukarana... J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 I dobrze, nie ma to jak pycha ukarana...J-999 Za zawiść tez moze pokarać!!! Valentino mistrzem jest i basta!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tottigol 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 jaka pycha?? raczej lorenzo taki jest a jeszcze niczego nie dokonał w klasie motogp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciniak 1 Napisano Czerwiec 8, 2010 Nie ma co lamentować. Po prostu Rossiego pierwszy raz w karierze dosięgnął pech. Wyliże rany, dojdzie do siebie i znowu wszystko wróci do normy. No chyba, że Duki wykorzystają okazję i chwycą choć trochę wiatru w żagle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 kto sie założy że nie opusci wiecej niz 6 wyscigow a sezon zakonczy na podium?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tottigol 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 ja jestem jego dozgonnym fanem i zycze zeby wrocil jak najwczesniej ale wydaje mi sie ze w tym sezonie juz nie bedzie sie liczyl niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 zobaczysz ze najmarniej na 3 pozycji zakonczy sezon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tottigol 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 fajnie by było:) moze wroci z podwojaną siłą:)i motywacją:) Forza Vale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach