77royal 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 Jak w temacie. Szukam cichych wydechów do 1098. Moga byc porysowane, brzydkie itp byle były ciche ( oraz tanie :mrgreen: ). W naszym kraju pełnym paradoksów na jedyny z reszta "profi" tor nie wpuszczaja na sportowych wydechach. Paranoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 E-bay http://shop.ebay.co.uk/i.html?Part%2520 ... 86.c0.m282 Jeden jest tam nawet ze Slowacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 9, 2010 Royal, ptysiu kolorowy - jak chcesz to Ci pożyczę, mam komplecik ładniuśkich cichuśkich od 1098S 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 I love you. W ten weekend jade na tor nowodwór i do lublina a tam nikomu nie przeszkadza Dudnienie mojej Dusi. Nie wiem jakim cudem ale moze dam rade załapać sie na speed day w Poznaniu. Tak czy siak napewno sie zgłosze :mrgreen: Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 9, 2010 Wczoraj przyszła przesyłka - niestety zapomnieli dołożyć crashów dla Ciebie... przyszły tylko białe, ale dziś wyszła wysyłka z tymi do Twojej niuni, powinna dojechać w poniedziałek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 Royal jeśli jeszcze szukasz wydechów to ja mam oryginały w pudle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 Royal jeśli jeszcze szukasz wydechów to ja mam oryginały w pudle. .....ja też z Czarnej (1198S) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 Dzieki chłopaki za propozycje. Pytanie tylko za ile? Dajcie znac na PW. Tak jak pisałem wydechy sa mi potrzebne sporadycznie tylko na tor Poznań wiec propozycja Motormaniax jak narazie jest najbliższa memu sercu (i kieszeni) :mrgreen: Tym bardziej ze "torowanie" wymusza dodatkowe inwestycje........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach