Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
77royal

Org wydech 1098 - cichy 96db

Polecane posty

Jak w temacie. Szukam cichych wydechów do 1098. Moga byc porysowane, brzydkie itp byle były ciche ( oraz tanie :mrgreen: ). W naszym kraju pełnym paradoksów na jedyny z reszta "profi" tor nie wpuszczaja na sportowych wydechach. Paranoja

Royal, ptysiu kolorowy - jak chcesz to Ci pożyczę, mam komplecik ładniuśkich cichuśkich od 1098S 8-)

I love you.

W ten weekend jade na tor nowodwór i do lublina a tam nikomu nie przeszkadza Dudnienie mojej Dusi. Nie wiem jakim cudem ale moze dam rade załapać sie na speed day w Poznaniu.

Tak czy siak napewno sie zgłosze :mrgreen:

Dzieki

Wczoraj przyszła przesyłka - niestety zapomnieli dołożyć crashów dla Ciebie... przyszły tylko białe, ale dziś wyszła wysyłka z tymi do Twojej niuni, powinna dojechać w poniedziałek.

Dzieki chłopaki za propozycje.

Pytanie tylko za ile? Dajcie znac na PW.

Tak jak pisałem wydechy sa mi potrzebne sporadycznie tylko na tor Poznań wiec propozycja Motormaniax jak narazie jest najbliższa memu sercu (i kieszeni) :mrgreen: Tym bardziej ze "torowanie" wymusza dodatkowe inwestycje........

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.