Misiek 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 Kupię Monstera lub coś innego wygodnego do codziennej tułaczki po mieście i w trasie. Serce przynajmniej 800ccm, Cena do 10000PLN - info na PW. Najchętniej W-wa i nie dalekie okolice (brak czasu na dłuższą tułaczkę). Stan przynajmniej dobry+, na chodzie (w sezonie brak czasu na jakie kolwiek naprawy) Aktualne do 27.06.2010. Wszelkie propozycje rozważę. Pozdrawiam Misiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 Czyżby Kolega z vespowego spotkania?:) pozdr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 Tak - zgadłeś. Na razie muszę dogadać się z żoną. Pojazd do przemieszczania się po mieście jest, tak więc dużego ciśnienia nie ma. Jak nie teraz to w przyszłym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Czerwiec 17, 2010 Nie ma takiego pojęcia jak "zakup Ducati za rozsądne PLN". Należy się zdecydować, czy chcesz być rozsądny, czy chcesz mieć Ducati. Nie można mieć ciastka i je zjeść. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 18, 2010 myśle ze akurat Misiek wie co pisze, wiec jeśli uważa ze da się kupić za rozsądne pieniądze to znazczy ze się da! Przykładem na to jest moje 748 np Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 18, 2010 Można kupić za rozsądne PLN, nawet Ducati, tylko trzeba cierpliwie czekać i szukać. A cena zależy od rocznika, stanu technicznego, stopnia doinwestowania oraz widzi mi się właściciela. P.S. W branży motocyklowej działam od 2002 roku. P.S. 2. Można zamknąć - nie aktualne - zmiana planów (przymusowa :cry: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach