synex 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Cześć, Mam do sprzedania kask ducati-suomy rozmiar L. Czerwono - zielono-biały. Stan bardzo dobry. Cena 500 PLN Sprzedany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 kolego napisz jaka cena, jaki model suomy, moze jakies zdjecie?> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Cześć, Mam do sprzedania kask ducati-suomy rozmiar L. Czerwono - zielono-biały. Stan bardzo dobry. Kolego, jak nakazują zasady dobrego wychowania wypadałoby, żebyś najpierw przywitał się i przedstawił w odp. dziale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Cześć, Mam do sprzedania kask ducati-suomy rozmiar L. Czerwono - zielono-biały. Stan bardzo dobry. Synex też mam cos do sprzedania, nie chcesz kupić :?: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaski_sm 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 Nigdy nie zrozumiem tej pasji zaganiania wszystkich do przywitalni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 Nigdy nie zrozumiem tej pasji zaganiania wszystkich do przywitalni. Od handlowania jest ebay chyba, że sprzedajesz nerkę- wtedy idziesz do Desmoszpitala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 23, 2010 Nigdy nie zrozumiem tej pasji zaganiania wszystkich do przywitalni. To nie jest do rozumienia! to jest do przestrzegania! Poza tym dobre wychowanie tego wymaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach