simcom 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Kupię ogon od monstera na którym trzyma się "łopata". Jeśli ma ktoś coś takiego na zbyciu/do wydania/ do wyrzucenia to chętnie przygarnę. Ważne by był cięty jak najbliżej zamka kanapy, był na 4 śruby i taki, gdzie lampa mocowana jest na łopacie a nie do łap na ramie. Jak w dziale Monster - kolor nieważny, może być gaciowy :) ... i nie zwariowałem, zamiast obcinać, chcę dospawać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 21, 2010 Mam taki ogon wraz z elementem ramy. Niestety lekko pęknięty. Daj znać czy Cię interesuje. P.S. ogon w kolorze biało czerwonym z logo ducati corse. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simcom 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 witam, Theo, plastiki mam, dostałem wraz z moto od poprzedniego właściciela. Potrzebuje tylko ich mocowanie - czyli ten ucięty kawałek ramy. Pzdr, Simcom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 21, 2010 ok jutro zrobię fotke i wrzucę tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach