DuKa 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Witam, jak w temacie, po wczorajszym ślizgu złamał mi się lewy set, potrzebuję kupić, może być używany. W razie czego proszę o info na PW. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuKa 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Kurcze, nikt nie ma dojścia do tego setu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatran 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Daj do spawania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuKa 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Żartujesz oczywiście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatran 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Jeżeli nie masz ubytków tylko pęknięcia, to w czym problem? Chyba że musisz mieć nieskazitelną sztukę to zmienia postać rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuKa 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Dla pewności wolę mimo wszystko zainstalować cały set, niekoniecznie nowy, może być z używanego sprzęta, aby tylko był cały. PS: nie wiem czy dał byś radę to pospawać. To jakiś stop aluminium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatran 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Ja nie spawałem, spawał fachowiec. Śladu prawie nie ma. A sety do Monstera to deficytowy towar. 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Sam mam spawane i żyję, więc da się pospawać jak widać. Jak nikt nie zapoda z forum to na allegro znajdziesz, ostatnio nawet widziałem. Chyba że chcesz poczekać do zimy to odsprzedam Ci swoje bo będę zmieniał ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Lipiec 5, 2010 Ostatnio również oddałem prawy set do spawania, lecz mój wyglądał o niebo lepiej. http://img8.imageshack.us/img8/8330/1020174d.jpg Koszt spawania takiego czegoś kosztował mnie 70 zł. Oddałem do firmy zajmującej się spawaniem aluminium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuKa 0 Napisano Lipiec 6, 2010 Arnelize, chciałbym jeszcze polatać tego lata, ale w razie czego jak bym na prawdę nic już nie znalazł to nie zapomnij o mnie ;) unearth, rzeczywiście masz tylko małe pęknięcie. Ja mam pyknięte i to zdrowo w 2 miejscach :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Lipiec 6, 2010 Dobra spoko spoko, będę pamiętał o Tobie :) A mój lewy wyglądał identycznie jak Twój, bo od wewnętrznej strony widać nadlewkę i spawy, więc na pewno jakiś sztukmistrz jest w stanie to zrobić, tylko byle by prosto, a raczej odpowiednio pozakrzywiał secik, co by nie wyszła z tego ozdoba pamiątkowa na ścianę tylko i gitara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuKa 0 Napisano Lipiec 7, 2010 A to masz dobry ten secik? Czy trzeba w nim coś majstrować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Mam je przecież założone do moto i nie ma z nimi żadnych problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuKa 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Czyli mówisz, że jest taki sam jak mój....kurcze, weź go wymontuj i sprzedaj ;D na alledrogo na razie nic ni ma :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Lipiec 7, 2010 To chyba masz inne allegro niż ja ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuKa 0 Napisano Lipiec 7, 2010 No nie mów że jest coś do Monstera 600... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuKa 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Potrzebuję wypowiedzi osoby mniej więcej znającej temat. Czy ten set: http://allegro.pl/item1124467737_mocowa ... _2_98.html od modelu ST-2 będzie pasował do Monstera 600? Bardzo proszę o pomoc w tej kwestii. EDIT: trochę dziwna ta aukcja bo sety w ST2 wyglądają całkiem inaczej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach