Bika 0 Napisano Lipiec 8, 2010 Jak w temacie, interesuje mnie zakup 696 - co ważne - wydechy termignoni, moze mieć ubytki w plastikach, najwyżej zakupie w salonie nowe owiewki, ale stan "nieplastikowych" części ma być doskonały. Takie oto wymagania. Zbieram do jesieni pieniądze, potem szaleję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Lipiec 8, 2010 Jak w temacie, interesuje mnie zakup 696 - co ważne - wydechy termignoni, moze mieć ubytki w plastikach, najwyżej zakupie w salonie nowe owiewki, ale stan "nieplastikowych" części ma być doskonały. Takie oto wymagania. Zbieram do jesieni pieniądze, potem szaleję ;) Napisz do Mani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Lipiec 15, 2010 a ja Ci ją sprzedam :D ma wszystko czego pragniesz :D i nawet więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 15, 2010 i nawet więcej.. ..bo Teosia gratis :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Lipiec 15, 2010 + stringi bo Mania i tak nie wklada ich na Moto ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania 0 Napisano Lipiec 15, 2010 oj wy to jesteście złośliwe wilki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 15, 2010 Temat się pięknie rozwija- wartość Dukata rośnie, więc nie marudź :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach