DuKa 0 Napisano Lipiec 13, 2010 Witam, proszę wybaczyć, że w tym dziale, ale chyba ten będzie najodpowiedniejszym. Poszukuję osoby, która mogła by podjechać do mnie z jakąś przyczepką/lawetą po Ducati Monster 600, potrzebuję zabrać go na warsztat do musieliego w najbliższą sobotę tj. 17.07 i wrócić z powrotem. Mieszkam w miejscowości Sobolew, 80 km na południe od Warszawy, okolice Garwolina. W razie czego proszę o info tutaj bądź pod nr tel: 691322198 pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Lipiec 13, 2010 lkrencik Moto Rescue ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuKa 0 Napisano Lipiec 13, 2010 To jakaś firma? Mogę prosić o więcej informacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Lipiec 13, 2010 lkrencik to klubowicz, który czasem pomaga cos zwieźć do Darka...napisz do niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 13, 2010 To jakaś firma? Firma Krzak :lol: Krencik ma busa- i tak jak Adaś pisał- może pomóc. Jakby co, to czasami mogę pożyczyć LT i też coś przewieźć, tel 501 182 308 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Lipiec 13, 2010 To jakaś firma? Firma Krzak :lol: :lolno: :lol: :lolno: :lol: lepiej tego nie mogłeś ująć :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach