Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
twiti7

przekaznik denso 182800-3612

Polecane posty

Witam

Szukam przekaźnika denso 182800-3612 jest to przekaźnik rozrusznika czy wiecie gdzie mogę go zdobyć? Szukałem w google pod hasłem "denso 182800-3612" nic nie występuje :(

Pozdrawiam

Piotr

Też witam Cię kolego serdecznie.

Jak dobre wychowanie nakazuje wypadałoby najpierw zajrzec do działu POWITALNIA!

w sklepie motoryzacyjnym najlepiej,

ewentualnie serwis

Jeśli jest to ten przekaźnik (stycznik) rozrusznika do 695 to można poszukać zamiennika z katalogu.

Tak jest to stycznik rozrusznika. Posłałem maila do paru sklepów z częściami do motocykla ale takiego stycznika nie maja. W jakim katalogu mam szukać jest to jakiś internetowy katalog?

Pozdrawiam

Piotr

W sklepie jaki podałeś nic nie pasuje trzeba by porzeźbić w sensie nie ma nic plug&play. W katalogu ducati akurat nie ma nr części przy przekaźniku na stronach 74 i 76. Przekaźnik rozebrałem i złożyłem i powinno już być ok ale wolał bym nowy.

Jak nie ma nowego nowego to poszukaj może jakiegoś sprawnego używanego, podobny jest w 999 i większości nowych Ducatów.

Kup se w larsonie cenowo za 65 zł masz nowy i będzie działać, ja mam taki, kupowałem do MTS działa ok bez zastrzeżeń. jak potrzebujesz to podam Ci kod.

larsson ul. połczyńska 51 tel 22 877 45 15

nr. 144 1056 bodajże jest to weg katalogu nawet do Hondy 1800 vtx, taki mam, lub może być 144 1053

Najbardziej podobny to 1441011 od yamahy te co podałeś maja więcej pinów na wejściu i są pod kostkę ten co ja mam uszkodzony ma wejścia na zasilanie cewki z kostka na przewodzie.

Kostkę na przewodzie można a nawet trzeba przylutować do nowego przekaźnika. Ważne jest max. obciążalność złącza - co i tak pewnie będzie więcej jak w oryginalnym przekaźniku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.