tatran 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Z powodu pozyskania intratnej posady za granicą jestem zmuszony sprzedać mojego S4: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M2118611 Serdecznie polecam, bo nie zdążyłem się nim na cieszyć, a fajowo się tym jeździ. Motocykl do obejrzenia w Lublinie. Oczywiście dla forumowiczów/klubowiczów cena do negocjacji. :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 3, 2010 Jutro pooozym wieczorem odwiedzamy z Falą kuzyna z Lublina na ogledziny Monsterka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 3, 2010 Jutro pooozym wieczorem odwiedzamy z Falą kuzyna z Lublina na ogledziny Monsterka :) potwierdzam ;) dla takiego egzemplarza można poświecić wieczór i noc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatran 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Nie cukrujcie, nie cukrujcie. ;) Mam nadzieję że Potwór trafi w dobre ręce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 3, 2010 Nie cukrujcie, nie cukrujcie. ;) Mam nadzieję że Potwór trafi w dobre ręce. chcielismy potwierdzic swa torzsamosc co bys nie mial watpliwosci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatran 0 Napisano Sierpień 5, 2010 I Monster zmienił właściciela na TomkaU, mam nadzieję że będzie ci bezawaryjnie i bezpiecznie służył. TomekU, Fala, Dzięki chłopaki za odwiedziny kuzyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 5, 2010 Rowniez mam taką nadzieję, to byl dooobry calonocny wypadzik na Lublin, wyjazd prosto z pracy, powrot prosto do pracy 8-) Pozdrawiam serdecznie! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 5, 2010 Bezawaryjnego użytkowania nowego monsterka :) ciesze się razem z tobą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Gratulacje TomekU to kiedy testujemy monsterka.??? :) pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Gratulejszyn :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Graty Nawigator :D oby Ci dobrze służył ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 5, 2010 Gratulacje TomekU to kiedy testujemy monsterka.??? :) pozdr. Billy w sobote do poludnia wpadam juz do Fali :) ...wyregulujemy zawieszenie bo jest miekkie jak w motorynce, troche trzeba naciagnac lancuch i ogolnie przejrzec co nieco.... Moze bedziesz? 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Gratulacje TomekU to kiedy testujemy monsterka.??? :) pozdr. Billy w sobote do poludnia wpadam juz do Fali :) ...wyregulujemy zawieszenie bo jest miekkie jak w motorynce, troche trzeba naciagnac lancuch i ogolnie przejrzec co nieco.... Moze bedziesz? 8-) ....wlasnie w ten weekend nie ma mnie w jarocinie, ale spoko spoko nadrobimy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach