gladys 0 Napisano Sierpień 13, 2010 Witam wszystkich. Kupie do 11stki lusterka i uchwyt tablicy rej z kierunkami, zaprasza Szymon 601952539 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Sierpień 13, 2010 Jednak. Znalazles kogos? :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Sierpień 15, 2010 No kura fuks jak 150 ;d, ale mam jeszcze krzywy kosz sprzęgłowy i takowy tez potrzebuje, jesli ktoś ma to kupie. Pozdro Wszystkim A! jak ktos umie przerobić mile, na Km/h w liczniku to pokierujcie kolege jak ktoczyc, bo funkcje w na tym wyswietlaczu to jakas magia ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Sierpień 15, 2010 Mam jedynie uzywany. Gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Sierpień 19, 2010 w 1098 i 1198 wciskasz przelacznik funkcji w "gore" i przy wcisnietym przekrecasz kluczyk i wyswietla sie code costam i wciskasz raz do gory i masz "set unit" do tej funkci wchodzisz trzymajac przelacznik w dol pare sekund, wybierasz EU lub to co ci odpowiada i zapamietujesz wciskajac na kilka sekund w dol az bedzie pisac "nen" pozniej kluczyk OFF i dalej lycha do spodu az korby bokiem wyjda :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Sierpień 19, 2010 dzięki wielkie Wilu, już robię sobie przerwę śniadaniową i lete do garażu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Sierpień 19, 2010 wilu jestes wielki!! działa ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Sierpień 19, 2010 A powiedz mi Wilu co jeszcze powinienem wiedziec z tych funkcji, bo tego wszystkiego na tym kompie jest moc. Podpowiedz mi co mi sie przyda do jazdy itp. Albo podaj numera fon, jak bede przy sprzecie to zadzwonie i sie dopytam co mnie ciekawi :) Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Nie czy w 1198 jest tak samo jak w mojej 1098 Ale klikając do góry znajdziesz laptimer na którym mozesz zapisac 30 pomiarów czasu w tym top speed-y oraz max RPM. Przed jazdą na działającym silniku trzeba ustawić klikając do góry lap off i wtedy klikając i przytrzymując dolny klikacz uaktywnić funkcje lap on. Pomiar czasu włącza sie podczas jazdy za pomoca mrygniecia długimi światłami i w ten sam sposób kończy pomiar( niestety funkcja ta nie działa jak się jedzie na długich) Po zatrzymaniu motocykla mozesz sprawdzić zapisane czasy klikając do góry w opcje Lap nen ( czy jakoś tak) i jak powyżej aktywizujac ja przytrzymując klawisz dolny Zdobądz owner's manual tam masz wszystko dokładnie opisane z rysunkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Sierpień 19, 2010 http://www.ducati.com/services/maintenance/index.do owners manual po prawej pod katalogami części. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Sierpień 21, 2010 royal napisal juz chyba wszystko, no i w serwisowce znajdziesz dokladne informacje co do funkcji przed zapaleniem silnika , ale tam sa raczej serwisowe wiec niema co grzebac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach