Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
gladys

części dusia 1198

Polecane posty

Witam wszystkich.

Kupie do 11stki lusterka i uchwyt tablicy rej z kierunkami, zaprasza Szymon 601952539

No kura fuks jak 150 ;d, ale mam jeszcze krzywy kosz sprzęgłowy i takowy tez potrzebuje, jesli ktoś ma to kupie.

Pozdro Wszystkim

A! jak ktos umie przerobić mile, na Km/h w liczniku to pokierujcie kolege jak ktoczyc, bo funkcje w na tym wyswietlaczu to jakas magia ;D

w 1098 i 1198 wciskasz przelacznik funkcji w "gore" i przy wcisnietym przekrecasz kluczyk i wyswietla sie code costam i wciskasz raz do gory i masz "set unit" do tej funkci wchodzisz trzymajac przelacznik w dol pare sekund, wybierasz EU lub to co ci odpowiada i zapamietujesz wciskajac na kilka sekund w dol az bedzie pisac "nen" pozniej kluczyk OFF i dalej lycha do spodu az korby bokiem wyjda :lol:

dzięki wielkie Wilu, już robię sobie przerwę śniadaniową i lete do garażu :)

wilu jestes wielki!!

działa ;D

A powiedz mi Wilu co jeszcze powinienem wiedziec z tych funkcji, bo tego wszystkiego na tym kompie jest moc. Podpowiedz mi co mi sie przyda do jazdy itp. Albo podaj numera fon, jak bede przy sprzecie to zadzwonie i sie dopytam co mnie ciekawi :)

Pozdro

Nie czy w 1198 jest tak samo jak w mojej 1098 Ale klikając do góry znajdziesz laptimer na którym mozesz zapisac 30 pomiarów czasu w tym top speed-y oraz max RPM. Przed jazdą na działającym silniku trzeba ustawić klikając do góry lap off i wtedy klikając i przytrzymując dolny klikacz uaktywnić funkcje lap on. Pomiar czasu włącza sie podczas jazdy za pomoca mrygniecia długimi światłami i w ten sam sposób kończy pomiar( niestety funkcja ta nie działa jak się jedzie na długich) Po zatrzymaniu motocykla mozesz sprawdzić zapisane czasy klikając do góry w opcje Lap nen ( czy jakoś tak) i jak powyżej aktywizujac ja przytrzymując klawisz dolny

Zdobądz owner's manual tam masz wszystko dokładnie opisane z rysunkami.

royal napisal juz chyba wszystko, no i w serwisowce znajdziesz dokladne informacje co do funkcji przed zapaleniem silnika , ale tam sa raczej serwisowe wiec niema co grzebac

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.