Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jacaszef

pomocy!!!

Polecane posty

Witam serdecznie, jestem tu nowy i może robię trochę niepotrzebnego zamieszania, ale bardzo potrzebuję rady doświadczonych Ducatistów. Znalazłem motor moich marzeń, jestem po rozmowie z właścicielem, który wydaje się być maksymalnie w porządku i uczciwy. Ponadto powiedział, że moto jest znane na forum i właśnie potwierdzenie tej informacji, oraz stanu motocykla jest tym, na czym tak bardzo mi zależy. Mam masakryczne doświadczenia związane z zakupem samochodów, dlatego mimo przekonania, graniczącego z pewnością, że tym razem wszystko będzie ok, wolę zadać parę pytań za dużo niż potem po raz setny pukać się w czoło. Z góry Wam dzięki. Pomocyyyyyyy!!!

Oto on: http://allegro.pl/show_item.php?item=1190190948

przepraszam, że męczę, ale może jest jakiś życzliwy człowiek w okolicach stolicy Małopolski, który dałby radę w wolnej chwili rzucić okiem na sprzęcik?? Może ktoś wie coś na temat salonu Ducati w Krakowie?? Jeżeli nie uda mi się zasięgnąć informacji na forum, pozostaje krakowski serwis, a jest on świeży...

Nie ma problemu, możemy go oglądnąć, ale dopiero w sobotę. Co do serwisu Duacti w Krakowie to nie wiem czy jest sens u nich moto sprawdzać. Chyba lepiej byłoby podjechać do Wilcza Garage. Podstawowe rzeczy sprawdzą tak samo dobrze a na pewno taniej. A w przeciwieństwie do serwisu firmy Azmot ( dealer Duacti w Krakowie) mają do czynienia z motocyklami od dość dawna. :lol:

Kolego również służę swoją pomocą, jako że moto widzę po raz pierwszy na forum, a jeżdżę takim samym tylko dark, myślę że będę w stanie pomóc w ocenie najwrażliwszych miejsc, na które trzeba zwrócić uwagę w tym modelu by się potem nie gryźć.

termin sobota po południu lub niedziela mi odpowiada...

dzięki wielkie za odzew, ale temat upadł. Po namyśle, stwierdziłem, że skorzystam z okazji jaka się nadarzyła, i wezmę sprzęcik miejscowy. Nie dość, że 620 (a jestem mega początkujący), to jeszcze potwierdzony super stan. Jeżeli nie wydarzą się żadne niemiłe niespodzianki, po weekendzie ujawnię się z jego fotami.

dzięki wielkie za odzew, ale temat upadł. Po namyśle, stwierdziłem, że skorzystam z okazji jaka się nadarzyła, i wezmę sprzęcik miejscowy. Nie dość, że 620 (a jestem mega początkujący), to jeszcze potwierdzony super stan. Jeżeli nie wydarzą się żadne niemiłe niespodzianki, po weekendzie ujawnię się z jego fotami.

Rada na przyszłość - zakładając temat nazwij go bardziej rzeczowo, a na pewno odzew będzię większy ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.