jacaszef 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Witam serdecznie, jestem tu nowy i może robię trochę niepotrzebnego zamieszania, ale bardzo potrzebuję rady doświadczonych Ducatistów. Znalazłem motor moich marzeń, jestem po rozmowie z właścicielem, który wydaje się być maksymalnie w porządku i uczciwy. Ponadto powiedział, że moto jest znane na forum i właśnie potwierdzenie tej informacji, oraz stanu motocykla jest tym, na czym tak bardzo mi zależy. Mam masakryczne doświadczenia związane z zakupem samochodów, dlatego mimo przekonania, graniczącego z pewnością, że tym razem wszystko będzie ok, wolę zadać parę pytań za dużo niż potem po raz setny pukać się w czoło. Z góry Wam dzięki. Pomocyyyyyyy!!! Oto on: http://allegro.pl/show_item.php?item=1190190948 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacaszef 0 Napisano Sierpień 18, 2010 przepraszam, że męczę, ale może jest jakiś życzliwy człowiek w okolicach stolicy Małopolski, który dałby radę w wolnej chwili rzucić okiem na sprzęcik?? Może ktoś wie coś na temat salonu Ducati w Krakowie?? Jeżeli nie uda mi się zasięgnąć informacji na forum, pozostaje krakowski serwis, a jest on świeży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Horb 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Nie ma problemu, możemy go oglądnąć, ale dopiero w sobotę. Co do serwisu Duacti w Krakowie to nie wiem czy jest sens u nich moto sprawdzać. Chyba lepiej byłoby podjechać do Wilcza Garage. Podstawowe rzeczy sprawdzą tak samo dobrze a na pewno taniej. A w przeciwieństwie do serwisu firmy Azmot ( dealer Duacti w Krakowie) mają do czynienia z motocyklami od dość dawna. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Sierpień 25, 2010 Kolego również służę swoją pomocą, jako że moto widzę po raz pierwszy na forum, a jeżdżę takim samym tylko dark, myślę że będę w stanie pomóc w ocenie najwrażliwszych miejsc, na które trzeba zwrócić uwagę w tym modelu by się potem nie gryźć. termin sobota po południu lub niedziela mi odpowiada... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacaszef 0 Napisano Sierpień 26, 2010 dzięki wielkie za odzew, ale temat upadł. Po namyśle, stwierdziłem, że skorzystam z okazji jaka się nadarzyła, i wezmę sprzęcik miejscowy. Nie dość, że 620 (a jestem mega początkujący), to jeszcze potwierdzony super stan. Jeżeli nie wydarzą się żadne niemiłe niespodzianki, po weekendzie ujawnię się z jego fotami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Sierpień 26, 2010 800 to nie killer ;) no ale jak wolisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Sierpień 27, 2010 dzięki wielkie za odzew, ale temat upadł. Po namyśle, stwierdziłem, że skorzystam z okazji jaka się nadarzyła, i wezmę sprzęcik miejscowy. Nie dość, że 620 (a jestem mega początkujący), to jeszcze potwierdzony super stan. Jeżeli nie wydarzą się żadne niemiłe niespodzianki, po weekendzie ujawnię się z jego fotami. Rada na przyszłość - zakładając temat nazwij go bardziej rzeczowo, a na pewno odzew będzię większy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach