Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Gorzko

Plecak Ducati Gear - czerwony - nowy

Polecane posty

W związku z faktem że wpadł mi taki w rece, a mam plecak na moto, sprzedaje, plecak jest nowy.

Cena 150zł + wysyłka lub odbiór osobisty w wawie.

ducati.JPG

Boa    0
W związku z faktem że wpadł mi taki w rece, a mam plecak na moto, sprzedaje, plecak jest nowy.

WOW!!!

Musiałeś go bardzo polubić i nie masz ochoty się z nim rozstać :lol: :lol:

WOW!!!

Musiałeś go bardzo polubić i nie masz ochoty się z nim rozstać :lol: :lol:

nie wiem co tak cię smieszy w opisie, prosta sprawa, plecak mam kupiony który mi pasuje i ten nie jest mi niezbedny :)

Boa    0

Nie no spoko, może z czasem sam załapiesz dlaczego się śmieję ;)

Przeszukaj nowe wątki, kolega z forum chce kupić plecak, może się skusi :roll:

Zostaw go sobie, te plecaki idą po grosze, a są naprawdę fajne. Noszę w nim laptoka i całe biuro już dwa lata, a ten sk...rwiel wygląda prawie jak nowy. No i na moto można w nim wsiąść i nawet zapakować coś tam na 2-3 dni. To naprawdę porządna rzecz, nie warta sprzedawania za kilka zł.

pzdr

Boa    0

Dokładnie.

Powiem inaczej, on nawet jest wart tych 150zł (a nawet więcej, Franz zażartował, ale miał odrobinę racji), ale sęk w tym, że ludzie te plecaki dostawali jakoby gratis (szczegółów promocji Marlboro nie znam) i dlatego sprzedają je później za 50-80-100zł.

Moim zdaniem na pewno jest lepszy niż to "skorupowe" badziewie Vanucci, warte ponad 400zł.

Zostaw go sobie, te plecaki idą po grosze, a są naprawdę fajne. Noszę w nim laptoka i całe biuro już dwa lata, a ten sk...rwiel wygląda prawie jak nowy. No i na moto można w nim wsiąść i nawet zapakować coś tam na 2-3 dni. To naprawdę porządna rzecz, nie warta sprzedawania za kilka zł.

pzdr

Faktycznie jakościowo wykonanie plecaka jest bardzo dobre i wygald także wiec zostaje, napewno długo posłuży :)

Dokładnie.

Powiem inaczej, on nawet jest wart tych 150zł (a nawet więcej, Franz zażartował, ale miał odrobinę racji), ale sęk w tym, że ludzie te plecaki dostawali jakoby gratis (szczegółów promocji Marlboro nie znam) i dlatego sprzedają je później za 50-80-100zł.

Moim zdaniem na pewno jest lepszy niż to "skorupowe" badziewie Vanucci, warte ponad 400zł.

Z gadza się Vanucci ogladałem i fakt jest gorszej jakości i ta cena przeraża.

Widziałem że ludzie łykali na alledrogo nawet po 160-180 :roll: :lol: więc nie ma się co dziwić 8-) można też wyrwać go za cienkie np.60 czy 80 jak mi się udało i jestem wery chapi :mrgreen: nie pogonił bym go nawet za 140 :wave:

Widziałem że ludzie łykali na alledrogo nawet po 160-180 :roll: :lol: więc nie ma się co dziwić 8-) można też wyrwać go za cienkie np.60 czy 80 jak mi się udało i jestem wery chapi :mrgreen: nie pogonił bym go nawet za 140 :wave:

popieram już go chwilke użytkuje i naprawde jest super :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.