Gorzko 10 Napisano Sierpień 30, 2010 W związku z faktem że wpadł mi taki w rece, a mam plecak na moto, sprzedaje, plecak jest nowy. Cena 150zł + wysyłka lub odbiór osobisty w wawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 30, 2010 W związku z faktem że wpadł mi taki w rece, a mam plecak na moto, sprzedaje, plecak jest nowy. Cena 150zł + wysyłka lub odbiór osobisty w wawie. WOW!!! Musiałeś go bardzo polubić i nie masz ochoty się z nim rozstać :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 30, 2010 W związku z faktem że wpadł mi taki w rece, a mam plecak na moto, sprzedaje, plecak jest nowy. Cena 150zł + wysyłka lub odbiór osobisty w wawie. WOW!!! Musiałeś go bardzo polubić i nie masz ochoty się z nim rozstać :lol: :lol: nie wiem co tak cię smieszy w opisie, prosta sprawa, plecak mam kupiony który mi pasuje i ten nie jest mi niezbedny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Nie no spoko, może z czasem sam załapiesz dlaczego się śmieję ;) Przeszukaj nowe wątki, kolega z forum chce kupić plecak, może się skusi :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cabeleira 0 Napisano Sierpień 30, 2010 ;) o wilku mowa. zapewne Boa smieje sie z ceny (150zl) na alegro sa dwie opjce - 85 i 100 zl - za taki sam ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 30, 2010 nie patrzyłem akurat ceny z allegro, cena jest do negocjacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 30, 2010 nie patrzyłem akurat ceny z allegro, cena jest do negocjacji. Gorzko nie negocjuj, Twój jest lepszy dowal 250!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Ojro :!: :!: :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 31, 2010 Plecaka nie sprzedaje :) po zastanowieniu zostawie go sobie do mojego red devila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cabeleira 0 Napisano Sierpień 31, 2010 no za 150 to i tak bys go pewnie nie sprzedal ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 0 Napisano Sierpień 31, 2010 Zostaw go sobie, te plecaki idą po grosze, a są naprawdę fajne. Noszę w nim laptoka i całe biuro już dwa lata, a ten sk...rwiel wygląda prawie jak nowy. No i na moto można w nim wsiąść i nawet zapakować coś tam na 2-3 dni. To naprawdę porządna rzecz, nie warta sprzedawania za kilka zł. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Dokładnie. Powiem inaczej, on nawet jest wart tych 150zł (a nawet więcej, Franz zażartował, ale miał odrobinę racji), ale sęk w tym, że ludzie te plecaki dostawali jakoby gratis (szczegółów promocji Marlboro nie znam) i dlatego sprzedają je później za 50-80-100zł. Moim zdaniem na pewno jest lepszy niż to "skorupowe" badziewie Vanucci, warte ponad 400zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 1, 2010 Zostaw go sobie, te plecaki idą po grosze, a są naprawdę fajne. Noszę w nim laptoka i całe biuro już dwa lata, a ten sk...rwiel wygląda prawie jak nowy. No i na moto można w nim wsiąść i nawet zapakować coś tam na 2-3 dni. To naprawdę porządna rzecz, nie warta sprzedawania za kilka zł. pzdr Faktycznie jakościowo wykonanie plecaka jest bardzo dobre i wygald także wiec zostaje, napewno długo posłuży :) Dokładnie. Powiem inaczej, on nawet jest wart tych 150zł (a nawet więcej, Franz zażartował, ale miał odrobinę racji), ale sęk w tym, że ludzie te plecaki dostawali jakoby gratis (szczegółów promocji Marlboro nie znam) i dlatego sprzedają je później za 50-80-100zł. Moim zdaniem na pewno jest lepszy niż to "skorupowe" badziewie Vanucci, warte ponad 400zł. Z gadza się Vanucci ogladałem i fakt jest gorszej jakości i ta cena przeraża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Widziałem że ludzie łykali na alledrogo nawet po 160-180 :roll: :lol: więc nie ma się co dziwić 8-) można też wyrwać go za cienkie np.60 czy 80 jak mi się udało i jestem wery chapi :mrgreen: nie pogonił bym go nawet za 140 :wave: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 15, 2010 Widziałem że ludzie łykali na alledrogo nawet po 160-180 :roll: :lol: więc nie ma się co dziwić 8-) można też wyrwać go za cienkie np.60 czy 80 jak mi się udało i jestem wery chapi :mrgreen: nie pogonił bym go nawet za 140 :wave: popieram już go chwilke użytkuje i naprawde jest super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach