Arnelize 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 Jak w temacie, sprzedam boczki pod siodło oryginalne Carbonowe, wiszą na moto bo założyłem z ciekawości i żeby się nie warlały po mieszkaniu, lecz stwierdziłem, że lepiej bez nich wygląda Pan Potwornicki. Sprzedam tylko komplet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 Fotki zapodaje : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 4, 2010 jestem chetny priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 Po raz pierwszy Po raz drugi Po raz trzeci... ... Sprzedane! panu w pierwszym poście po mnie Poszły do nowego właściciela boczki. Gorzko gratulujemy zakupu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 10, 2010 Po raz pierwszyPo raz drugi Po raz trzeci... ... Sprzedane! panu w pierwszym poście po mnie Poszły do nowego właściciela boczki. Gorzko gratulujemy zakupu. dzieki jak zamontuje to się pochwale :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach